mandag, november 02, 2009

November allerede...

Tenk dere, det er allerede november. De fleste bloggedamer er i god gang med julemodusen. Jeg for min del stresser litt med tanken på at jeg vil bli ferdig med oppussing før jul. Utolig hvor lang tid det tar med de siste småjusteringer...
I helgen har vi lagt gulv på loftet, eller vi og vi det var vel mest mannen som la og jeg som stod over for å se at alt gikk riktig for seg. Jeg feide litt sagspon innimellom, så jeg vil absolutt si at jeg har retten på min side når jeg sier vi la gulv!

Tilbake til jul- er du i modus? Jeg har enda planer om at noen av julegavene skal bli til under symaskinen i år. Du tenker sikkert at " da må du jammen meg henge i Yvonne!" og JA jeg er fullt klar over det. Men jeg har liksom ikke hatt tid og så har jeg liksom ikke helt hatt særlig plass til det heller ettersom det har vært rot over alt, mens vi har pusset opp i huset.
Men nå som vi er i november må jeg sette i gang med et gedigent juleverksted og produsere så trådene flyr. Jeg har nok av bilder i hodet om hva jeg skal sy og hvordan det skal se ut altsammen, det er bare å trø på pedalen...2 kommentarer:

hjem hos linda sa...

Jeg skal også sy litt gaver til jul,men jeg har begynt...he he
Spesielt å gi bort gaver man har sydd selv...Det er selvlaget gaver man blir mest glad for...
Ønsker deg lykke til med syingen..
Og så ønsker jeg deg en kreativ uke..
Klæm Linda

Besta sa...

Tviler på om noen hadde blitt glad for noe jeg hadde sydd :)) Håper du får tid til litt sying også. Jeg tenker jul og julepynt men julepresanger er det dårlig med foreløpig.
Ha en fin kveld.
Klem fra Marilyn