fredag, juni 12, 2009

Veien til vårt hus...

Langs veien opp til huset vårt, vokser de nydeligste blomster akkurat nå. For det finnes vel ikke noe mer vakkert enn en salig blanding av nydelig sommerblomster blant et grønt villniss.
Smørblomst, hundekjeks, rødkløver- og lupiner. Lupiner i lange baner; I rosa, lilla,blå, violette og hvite. De formerer seg slik at vi nesten ser på dem som ugress. Men vakre er de når de står der langs veien.
Visste dere at originalfargen til lupinene er den lilla-blålige? På Island er det som kjent ganske goldt landskap, og det er ikke så mye som gror der. Men på denne tiden er det blått så langte en kan se rundt langs veien. Det er et fantastisk syn.
Appropo Island- I dag kommer min svoger "hjem". I dag flytter han til Norge. Vet ikke om jeg har fortalt dere at lillesøster flyttet hjem fra Island i vinter, da det ikke lenger var særlig kult å bo der oppe. Og i dag kommer altså mannen hennes flyttende etter. Jeg håper at han vil trives og få seg en jobb som han trives så godt i at han aldri vil flytte tilbake!
Med det ønsker jeg dere ei riktig god helg, allesammen. Jeg skal jobbe i helga, så det blir vel heller dårlig med blogging...
Tuddilu Yvonne
7 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så herlige bilder! Ja slikt landskap er virkelig en av fordelene med å bo på landet :) Rene sjelefreden spør du meg! Jeg bor selv på et byggefelt med kort vei til naturen, men skulle gjerne byttet til et hus som ligger enda mer landlig!

ralfefarfars paradis sa...

Fine bilder. Synes lupiner er nydelige..så har ikke noe imot at de sprer seg..planlegger et villflor i utkantene av hagen..så vil plante slikt som selvsår seg eller har kraftig vekst..
Ha en riktig god arbeidshelg!!
Vi blogges!!

Frk. T sa...

Hei Yvonne: )

Er bare innom for å ønske deg en super helg, ser du skal jobbe du også.. Me too! Men vi får gjøre det beste ut av det!: )

Så flotte bilder du viser, lupiner er jo så flotte!

Klem fra meg: )

Anonym sa...

Hei Yvonne:)

Jeg er så glad i markblomster,det er så fint. Og en bukkett lupiner er nydelig....

Å sy er kjempe gøy,får ikke stoppet når jeg er i gang, og da kan det bli langt på natt:))
Fikk du forresten tak i det stoffet du var på jakt etter?

Ha en super fin helg:))
Klem Anita

Ada sa...

Nydelige bilder du viser her. Bilder av sommerblomster på sitt beste! Lupiner har jeg plantet i hagen min, så for meg er de ikke ugress!Har rosa og hvite. Liker veldig godt hundekjeks også, men de har jeg ikke plantet, de kan få stå der de gror...Fin blogg du har! Kjeme innom igjen her ja! Ha en fin helg!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Takk for den gode kommentaren ang. min kommentar hos NIB :)

Også for et herlig blomsterhav. Fikk lyst å plukke meg en bukett jeg. Spørs om jeg ikke må ta en "ut og plukke blomster" tur. Vet om en plass som ser ut slik som hos deg. Herlige bilder.

Ha en skjønn lørdag
Klme:)

Japsee sa...

Hei på deg!

Flott innlegg. Helig med slike markblomser, jeg syntes de er så vakre der de står å vipper med hodene sine i veikanten. Så jeg får helt vondt inni meg når jeg ser kommunen er ute å klipper veikantene.

Jaja, de kommer vel tilbake en gang:) Ha en flott helg selvom du må jobbe.