lørdag, juni 27, 2009

Sessa har bursdag

Sessa vår har bursdag og den skal vi feire i morgen. Som tantes lille gull er det klart at hun må ha en rosa trehjulssykkel! Da jeg kjøpte den var den "flatpakka" men det kan jo ikke nytte å komme med en flatpakka sykkel i bursdagsselskap, så tante måtte ta frem verktøyet og "snikkre" den sammen. Nå skal den pakkes inn, så er den klar.
I dag skal jeg på fotballkamp og så på konsert. Det er ikke en vanlig kamp. Lyngdal har besøk av Liverpools gamle helter som skal spille mot gamle Start spillere, og det kan jo bli show, selv om jeg aldri har vært noen ihuga Liverpool fan.
Konserten etterpå gleder jeg meg til. Først er det et lokalt band "Åmland folk og fest kvintett" som skal spille- de er utrolig flinke og spiller masse coverlåter- som vi liker. Så er det et band som heter "Betales" de vet jeg ikke så mye om. Så kommer rosinen i pølsa- "The September when" med Morten Aabel i spissen. Med det hærlige været vi har må det jo bli morro.
Ønsker dere alle ei strålende helg- her blir det full fart!
Tuddilu Yvonne

3 kommentarer:

fru Dyregod sa...

Gratulerer med sessas bursdag! Mine unger hadde nøyaktig maken; den var lilla. Selv om frøken Dyregod er fylt 22 lever sykkelen fortsatt i beste velgående; den gikk videre i arv til tre nabobarn, og nå er det deres jente nr. 3 som har den. Så det er en god sykkel du har valgt!
Ha en koselig feiring!

charm design sa...

Hei du:)
Tusen takk for din kjempe søte komentar.Blir veldig glad for enn sånn tilbakemelding.
Ikke så lett med armene på stolene,men det er bare å stramme godt og stifte helt inn til kanten.Det hender jeg må brette stoffet litt sånn at det blir en liten brett/rynke på stoffet.Blir fint det når mann får på båndet rundt.Lykke til,og god sommer til deg.

M sa...

Det blir nok en populær presang!
Veldig koselig bloggeplass du har i innlegget under her...
Hils Leif!
Klem,M