tirsdag, juni 23, 2009

Herlige bilder fra Robin Stubbert


Robin Stubbert ble straks lagt til i favorittlista. Jeg vet ikke noe særlig om denne fantastiske fotografen, men sans for det vakre det har hun. Jeg går ut i fra at det er ei dame... ( med fare for å ha trødd med begge beina og grausa hele salaten)


Er usikker på om hun "bare" har knipsa, eller om det er hun som har stylet også. Jeg velger å tro at det er hun som står for hele greia. Jeg kunne mere enn gjerne ha hatt et par av disse settingene hjemme hos meg i "villaen" min... men sukk...

Nåvel, jeg kan jo herme litt, og ikke minst få masse inspirasjon. Regner med og håper at det er det som er meningen med bildene til Robin.
Som dette bilde foreksempel. I mitt bilde ville dere se mine sorte Ilse støvler, sammen med mannens blå og orange vernestøvler som han fikk for å ha i skogen når han skulle sage ned trær.(som skygget for fruens sol!) Nå brukes de for det meste til "klippe plenen-støvler"
Eller et bilde av Leif i Ektorpen!?! Et sted han ikke har lov til å være, men som av den grunn er som himmelen for han. Han har nok skjønt at det er en av mor's skatter, for når han blir ordntlig sur, så kvesser han likegodt klørne sine på hjørnet!
Uansett kommer jeg helt sikkert til å vise flere bilder av Robin Stubbert- vi har nemlig blitt venner!
Ønsker dere en fortsatt fin uke, og en herlig St. Hans feiring.
Yvonne

2 kommentarer:

Japsee sa...

Vakre bilder!

Moro å finne noe som virkelig inspirerer en:)
Ha en flott St.Hans!

ralfefarfars paradis sa...

Nydelige bilder, huff, ja de katteklørne kunne jeg vært foruten...
Ha en fin St.Hans!!