søndag, juni 07, 2009

Tram-tram- trommelvirvel...

Ladies and Gangsters- the winner is... Vel ikke så mange gangsters her akkurat, men drøssevis av skjønne, herlige og kjekke Ladies-bloggevenner er absolutt her. 24 av dere har lagt igjen kommentar til trekningen. Har tenkt litt på hvordan jeg skulle foreta trekningen og kom til at det enkeleste er det beste. Jeg printet ut kommentarene og satte nr nedover. "Besta" som var den første som la inn kommentar fikk tallene 1-2-3 osv.nedover. Så ba jeg mannen om å si et tall mellom 1 og 54.Den heldige som vant, var kommentar nr 29, som er Randi med den herlige bloggen finetingtingeling .Pakken er klar for å sendes med postmannen- gratulerer til Randi.

Ellers har jeg kommet over den uhørt høye prisforskjellen på peonene jeg kjøpte på fredag, og har nytt blomstene som nå er store og utsprunget.
Min mor har kjøpt seg leilighet- og har plutselig ikke plass til alle tingene sine. Vi fikk tilbud om og overta gassgrillen hennes, og det takket vi selvfølgelig ja til. Så i dag kom lillesøster og Sessa på besøk med Golfen full av grill. Vi fikk innviet den med pølser, koteletter, og svinefilet.. Selv om jeg alltid har vært fan av god gammel kulegrill med grillkull, fremfor gass, så må jeg si at dette gikk fort og smertefritt, og selv om det kan stilles et tja til smaken ved gass kontra kull, så er jeg alt i alt ganske fornøyd og glad.
Nå er det søndagsfilm på TV3. Jeg rigger meg til med et par småsjokolader og Pepsi max ( det er jo enda helg...)
Tuddilu Yvonne.

6 kommentarer:

Frk. T sa...

Gratulerer til den heldige vinneren!: )

ralfefarfars paradis sa...

Kos deg med filmen!! Gratulerer til vinneren!!

Randi sa...

Ja, gratulerer til meg! :D Dette var stas Yvonne, en veldig kjekk måte å starte mandagen her på jobb! :) Gleder meg til den kommer i posten! :) klem *back to work now! hehe*

Japsee sa...

Hei på deg!

Så herlig innlegg, det må jeg si.
Du kommer nok til å nyte godt av gassgrillen, selvom det ikke blir helt det samme.

Gratulerer til vinneren av konkurransen din.

Ha en flott ukestart

Stine ♥ sa...

Gratulerer til den heldige vinneren. Jeg skulle gjerne ha vært med i trekningen om den flotte premien, men oppdaget en dessverre litt for sent :(

Ha ei flott uke!

Maja sa...

Gratulerer til den heldige vinner!!
Klem fra Maja