fredag, juni 05, 2009

Helg=Peoner

Det er årstid for peoner. Og siden det er helg og rengjøring bestemte jeg meg for å kjøpe med meg hjem Peoner til å pynte stua med. Jeg hadde egentlig håpet at jeg skulle ha med hjem hvite Peoner i dag, men siden blomsterhandleren ikke kan få dinglet seg til å handle inn hvite, så ble det rosa.
Dette er innlegg nr to fra meg i dag. Jeg tror ikke det kommer til å bli en vane, men jeg kjenner at jeg enda hisser meg opp over dette. Jeg hamrer derfor løs på tastaturet for å få ut agresjonen. Og her skal du få høre. Litt slukøret over at de ikke hadde hvite peoner, tok jeg likevel med en bukett med rosa til tross for at de enda er litt dyre 129,- men da fikk jeg tross alt 6 peoner.  Lystig og glad og i helgemodus kjørte jeg til mega for å gjøre helgeinnkjøpene til kjøleskapet. Og hva lyser i mot meg i det jeg kommer inn? - joda en bukett med rosa peoner- 6 stykker til den nette sum av 69 kroner akkurat maken til buketten jeg nettopp hadde kjøpt til 129,- For ikke å føle meg totalt lurt kjøpte jeg en bukett på Mega også. 12 peoner til 198,- er bedre enn 129,- for halvparten.
Da jeg kom hjem og skulle sette dem i vann- ser jeg at det er nøyaktig samme pakning- de har til og med lik strek-kode. Er det mulig jeg bare spør? Det er det man på godt dansk vil kalle "røveri"
Nåvel- da fikk jeg rast av meg litt, og i morgen er det glemt, da skal jeg bare nyte de rosa peonene mine.

13 kommentarer:

Frk. T sa...

God kveld!: )

Så flotte blomster, men skjønner at det er surt å ha betalt så mye for de, når man får de til nesten halv pris på Mega.. Samtidig, må jeg si takk for tips!!:D Tenkte nå jeg skulle sjekke hvor nærmeste Mega-butikk ligger og kjøpe noen selv imrg.. Peoner må være de nydeligste blomstene som finnes (ved siden av hvite roser...: )

Ønsker deg en super kveld,

Klem

Linda sa...

Kjedelig når det blir slik, men ikke så mye vi kan gjøre ....desverre!
Jeg har også kjøpt peoner i dag, hvite. Og jeg betalte 200 kr for tre ganske store buketter. Hos Floriss:)
Nydelige er de i alle fall :)

Ha en flott helg, og kos deg med peonene:)
Klem Linda

ralfefarfars paradis sa...

Ja sånn er det...men håper du koser deg med blomstene..selv om de ble litt dyrere..artig logikk med å kjøpe flere for å få ned prisen pr stk...hihi..peoner er jo nydelige- liker best de som er rosa jeg da...

Anonym sa...

Nydelige blomster, men skjønner godt irritasjonen din!
Men jeg skal sannlig ta meg en tur innom mega imorgen og se om de har noen blomster der.

Ha en god helg!

Klem Line.

Maja sa...

Så utrolig irriterende da, men så fikk du jo dobbelt så mange peoner da (";)
Nydelig blomst;)
Klem fra Maja

Besta sa...

Så irriterende da...håper de har peoner igjen på Mega i morgen :))
Klem Marilyn

Maja sa...

Så kjekt at du blir med på trekning!
Hos meg får alle bare ett lodd denne gangen, ville gjøre det enkelt;)
Nattaklem fra Maja

M sa...

Hallooooooo!!!
Jeg kjenner følelsen....ja.....
Jeg har øvet meg til å gi litt F når jeg føler meg lurt i sånne situasjoner.....før kunne jeg irritere meg grønn.....og andre ganger like irritert på meg selv fordi jeg aldri klager!!
Pytt pytt........må man si av og til....og nyyyt blomstene!!
Klem fra meg!
Ps...har jeg sagt at jeg har gyngehest også?
Min er svart, men lever farlig nå som jeg har kjøpt sølvspray!
ds.

Linda sa...

Hei.
Det er enkelt å lage tekst på bildene dine i Picasa.
Når du dobbelklikker på bilde skal det komme opp tekst øverst til venstre, der går du inn velger ønsket skrifttype og størrelse, sktiv så på bilde. Du flytter teksten dit du vil.
Spør gjerne igjen hvis du ikke får det til!

Ha en fin lørdagskveld.
Klem Linda

Kristin`s hjem sa...

Hei,peoner er nydelig blomster.Og jeg har full forståelse for din irritasjon.Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg,og velkommen som følger :-) Klem

Japsee sa...

Hei hei!

Flotte blomster har du hvertfll fått deg da. Men sånn er det når man handler på faghandel vs dagligvare. Dagligvaren tjener ikke noe på dem fordi det trenger di ikke, mens blomsterbutikken må jo det for det er dette de lever av. Kjedelig når man oppdager dette på den måten)

Ha en flott søndag.

fru Dyregod sa...

Peoner er nydelige! Skjønner godt at du irriterte deg over prisforskjellen, men du gjorde jo det helt rette: Kjøpte en bukett til og fikk ned gjennomsnittsprisen betydelig!
Peoner minner meg om bestemoren min. Hun hadde nydelige, mørkerøde peoner med store hoder. Der bestemors bed sto er det veranda nå - og jeg tror ingen brydde seg med å flytte peonrøttene til et nytt sted! Men jeg er heldig og har flere peoner i hagen min.

Kristin`s hjem sa...

Hei,det er en quiz hos meg til deg :-) Håper du vil ta den imot. Klem