mandag, august 03, 2009

Ferie utsatt på ubestemt tid...

Med det været vi hadde forgje uke, og med værutsiktene for denne uken, bestemte vi oss for å utsette ferien på ubestemt tid, og gå tilbake til jobb. Litt av grunnen er også at det ikke er noe særlig vi kan få gjort i huset.
I dag har vi to elektrikkere og to rørleggere som jobber iherdig hjemme. De må bli ferdige til onsdag- da kommer snikkerne tilbake for å gjøre ferdig bad, vaskerom og kjøkken. Loftet blir muligens ikke ferdig før i slutten av august. Kjedelig- men det ser ut til at vi bare må godta det.

I mellomtiden tar jeg til meg alt av inspirasjon fra "venninnen min" Robbin Stubbert, og ikke minst dere flotte bloggevenninner. Tusen takk for alle oppmuntrende kommentarer i denne noe frustrerende tiden. Har begynt å titte litt på tapeter. Jeg har en viss peiling på hvordan jeg vil ha det, må bare finne akkurat de rette tapetene.
Ønsker dere alle en herlig uke.

4 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Hvis sluttresultatet blir slik som på disse bildene er det vel verdt å vente på ;) Nei jeg skjønner det er frustrerende til tider;)Sikkert lurt å utsette ferien, det kan jo bli en flott sensommer;)

Guttemamma sa...

.....ha en fin uke iallefall!!
Anette:-)

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Håper du får en flott uke :) Skjønner det kan være greit å komme tilbake på jobb istede for å dra på ferie med dårlig vær!

Klem

Hilde Heimdal sa...

Kjedelig å måtte vente sånn på sånn ja :(

Tapeter ja, det må være gøy å kikke på, er jo sååå mange fine :)

Veldig flotte bilder og den trappa da sukk :)