torsdag, august 06, 2009

Har du lest den?


I dag kommer den nye katalogen på nett. Noen ihuga fans har allerede hatt en snikpremiere på de amerikanske sidene. Jeg er en av disse, men har bare tittet bittelitt og gleder meg mest til jeg får papirutgaven i hendene. Alltid like spennende og se hva de har funnet på, samtidig som en håper at favorittene er med også i år.
I desember 2010 kommer det IKEA til Kristiansand- og du trenger vel ikke lure lenge på om Sørlandsfolket gleder seg... Ryktene sier at det skal bli en stor og flott butikk.


4 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Heia :)
Jeg har sett i katalogen på nett og gleder meg til å få den i postkassa :))
men noe som jeg gleder meg aller mest til, er å endelig få Ikea til Sørlandet :))

Ha en fin dag
Klem,Kari

små og store drømmer sa...

Jeg har lest den :) Fikk den hjem forrige dagen. Hihi...
Mye fint og mye av det gamle. I år er det kanskje litt for mye mørkt etter min smak, men de har vært flinke med inspirasjonsbildene i år syntes jeg :) :) Mye av nyhetene har vært i butikken en stund også ;)
Kan tenke meg det blir lykke når de åpner på Sørlandet også.
Klem klem

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei kjære du!Ja jeg har;) Masse fint... Men gleder meg til papirutgaven ja..mye bedre;)
Ønsker deg en herlig helg!
Klem klem
Lotta

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫