fredag, juli 24, 2009

Riviera Maison- du kan få bo i mitt hus!

Jeg er veldig glad i Riviera Maison- jeg er egentlig glad i kurv generelt, men det er liksom noe eget over Riviera Maison. Skulle nok ønske at ikke det var så dyrt- da hadde det nok vært mer av det i hjemmet mitt.
Denne lykten foreksempel. Den hadde passet fint inn på konsollbordet mitt.


Denne kurven hadde nok falt i Leif`s smak, tenker jeg... Selv om han helst vil ligge i fanget, kryper han opp i kurven sin når mor nettopp har vasket Ektorp trekkene...


Et slikt serveringsbrett står høyt på ønskelisten... Sukk- ser det for meg på bordet med noen fine lys og en vase med pene blomster....

Alle bilder er lånt fra Riviere Maison
Dørmatter med skrift- denne er spesielt fin siden den er avlang synes jeg. Jeg har en med hvit skrift som jeg kjøpte hos Tone på Moi, men skriften er desverre ikke så synlig lengre. Leif tror at dersom han står lenge nok å spinner på den- så blir mor lei og slipper han inn til slutt. Sannheten er at så fort jeg hører at han begynner å spinne, så iler jeg til døren fordi jeg er redd han skal ødelegge den fine matten min.
I dag begynner endelig ferien min- etterlengtet med store bokstaver. I går da vi var oppe i huset hadde snikkerne delt av på loftet slik at vi nå kan danne oss et bedre bilde av rommene. Det begynner å ta form- men siden det enda er ferie tider venter vi litt på at rørlegger og elektrikker skal komme å gjøre seg ferdig. Jeg har desverre ingen fordeler selv om jeg arbeider i bedriften.
Jeg kommer nok innom i ferien og forteller om utviklingen. I mellomtiden ønsker jeg dere alle en riktig god helg.

3 kommentarer:

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei! Så nydelige bilder du viser :-) gave ?! Hva har jeg gjort ?!;-) iallefall navn og adresse: jorid kvam, høgbergstien 2, 7600 levanger!

Håper du får en flott ferie!

Klem j

ralfefarfars paradis sa...

Tror nok Ralfefarfar hadde satt pris på en så fin seng også! Nydelig det brettet ja, og jeg synes også den matten var ekstra fin siden den var avlang, det hadde vært noe..var innom en butikk i går som jeg har hørt skal ha varer fra RM, men der var det opphørssalg, og helt tomt i hyllene!
Nyt ferien!

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei kjære søte snille gode Yvonne :-)
Tusen tusen takk for gaven jeg fikk i posten idag!! Det var da alt for mye...

Her kom nesten tårene hos en hormonell gravid ;-) men gledestårer over at noen er så snill og god!

Ha en super kveld!

Klem J