fredag, juli 03, 2009

Hjeeelp! Nå er vi snart i gang...

Nå begynner vi snart på huset, og jeg begynner å bli mildt sagt nervøs. Kan ikke helt gangen i dette, siden vi ikke har gjort det før. Jeg trives best når ting går på skinner, men her ser jeg for meg litt kaos!Dagens bilder er fra venninne Robin Stubbert


Arbeiderne kommer neste helg. Nå er jeg heldig stilt som jobber i en elektro og rør bedrift, men det er ferie her som alle andre plass- så jeg krysser fingre for at det er et par igjen som kan komme til meg. Jeg har tenkt å prøve meg på liste og lure metoden og smiske så godt jeg kan. Virker ikke det må jeg nok legge til litt desperasjon- så får vi håpe det beste.

Det som er litt bra er at siden alle rørene skal byttes ut, kan jeg bestemme akkurat hvor jeg vil ha vask, do og dusj på badet og kran på kjøkkenet. Jeg har veldig lyst til å ha kjøkkenkrana forran vinduet... Dette må jeg tenke litt på- men jeg må visst tenke raskt fordi tegningene må på plass ASAP, så her er det ikke tid for somerlatskap.

Ønsker dere alle ei riktig flott helg så lenge


5 kommentarer:

Linda sa...

Hei hei.
Så deilig med litt fornyelse på hjemmefronten!
Nytt kjøkken....skal dere pusse opp mere?

Ønsker deg en herlig sommerhelg!
Klem fra Linda

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!Slitsomt med oppussing men absolutt verdt det!!!!! :) Ønsker deg en herlig helg..Klem klem:)

ralfefarfars paradis sa...

Har også lyst på kjøkkenkrana foran vindu, fint å titte ut når man tar oppvasken;) Håper det går greit med oppussingen- blir sikkert bra tilslutt!!
God helg;)

Anetteshus.com sa...

Så spennende!! Masse lykke til!

Ha en fortsatt strålende sommer:)

Klem Anette

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片