fredag, juli 17, 2009

Marmor Silver Bottecino

Da er flisene til badet i hus og Frøkna fikk det som hun ville! Fikk også kjøpt baderomsinnredningen i går og vinduene kom til hus. Tilstandsrapporten fra mannen sier at vinduene allerede er på plass. På mandag ser det ut til at det kan bli legging av varmekabler. Med andre ord går det stadig fremover og jeg ser i grunnen lyst på saken.

Jeg skulle gjerne ha vist dere noen bilder, og skal se om ikke jeg kan få tatt noen i ettermiddag. Jeg glemte å ta førbilder, ikke helt umulig at det var med fullt overlegg- det var nemlig ikke særlig bloggifiserbart, men noen underveisbilder burde jeg kunne få til og maybe we can use that in another episode!

Ønsker dere alle en fantastisk helg

3 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Fine fliser!! Spent på sluttresultatet..skikkelig storoppussing dette her;) Ha en fin fredag;)

Ingunn sa...

Så fine fliser.

God helg.

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei!
Måten du linker på er når du legger til bilde så kan du legge inn linken til bloggen som har konkurransen! Du høyreklikker på konkurransebildet, og lagrer det. Så går du inn på din side og legger til bilde. Henter konkurransebildet du nettop hentet, og skriver en tittel og tekst om ønskelig. Der det står kobling skriver du inn linken til konkurransen. Når noen da trykker på bilder så kommer de til siden der konkurransen er!

håper du skjønte hve jeg mente ?! HEhe, ellers er det bare å spørre igjen!

klem J