onsdag, juli 08, 2009

En full Container!

Jeg ante virkelig ikke at vi eide så mye skrot! På noen timer i går fikk vi fyllt opp en hel, diger, blå container! Men så fikk vi ryddet ut av hele loftet også, og jeg kan love at det var ikke mye som ble spart på i forhold til det som ble kastet.

I dag skal vi til på soverommet nede. Det er heldigvis ikke mulig å fylle en hel container med det skrotet, men den blir nok temmelig full. Resten skal fylles opp med vegger og tak som skal rives... Det nærmer seg med stormskritt, og jeg er spent samtidig som jeg er drit-nervøs.

Det ser ut til at det blir IKEA tur på meg på lørdag. Må bort å få tegnet kjøkken. Tror jeg har lest et sted at dersom en bestiller kjøkken før 15.juli så er det halvpris for å få tilkjørt kjøkkenet. Tror jeg satser på det...

Ønsker dere alle en fortsatt flott uke


Foto: Robin Stubbert


4 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei! Å ja skrot er det her og...gruer meg til å begynne..samtidig som gleden er stor over å flytte selvfølgelig;) Lykke til videre med rydding og med kjøkkenprosjektet:)Klem klem

Maja sa...

Jeg holder på oppe på loftet....andre dagen jeg er der oppe nå...mye skrot. I dag kommer noen å henter alle bøkene og gamle LP plater....godt å få det ut!
Har bestemt meg for at jeg ikke skal drasse med meg ting som skal stues vekk når jeg flytter, kun noen få minner;)
Kjenner at skuldrene senkes litt ja;)
Klem fra Maja

Besta sa...

Ja her er det skrot i lange baner, en kjeller full men det har jeg ikke ork til å begynne på nå. Lykke til med kjøkkenbestilling, det blir spennende å følge med.
Klem Marilyn

ralfefarfars paradis sa...

Spennende tider for dere!! kan skrive under på dette med skrot. Her kommer vi nesten ikke inn i garasjen fordi det er så masse tomme pappesker og alt mulig annet rart, og dette er en stor garasje!!
Spent på kjøkkenet ditt;)
Natti natt!