mandag, april 13, 2009

Tilbake til Hverdagen


Huff så fort disse påskedagene har gått! Kunne nok ha tenkt meg et par dager til. Godt at vi har mange fine dager i vente fremover. Deilig å kunne kjøre på jobb i lyset og ikke minst at det enda er lyst når man kjører hjem etter jobb. Selv om det er godt med ferie, er det nok hverdagen som er best i lengden.
Jeg har en liten ekstra jobb på byens hotell. rosfjordstrandhotell.no
Og litt av påsken min ble tilbrakt her. Rosfjord er en nydelig plass å tilbringe tiden sin, så jeg vil anbefale deg å ta en titt på siden deres.

Prosjekt broderingsmaskin, dvs min nyervervede husqverna 955E, har tatt en ørliten vending. Dvs jeg er ganske sikker på at mannen har observert at det er kommet et nytt element i hjørnet på stua! Den ene dagen da jeg hadde rigget meg sammen med maskinen og akkurat skulle til å sette på rammen for å teste ut litt, kom han spinnende opp bakken. Av en eller annen grunn fikk jeg følelsen av at jeg holdt på med noe som jeg ikke hadde lov til ( Akkurat som jeg gjorde mye da jeg var 4 ål- og stadig fant på ramp!) Den ble pakket halveis bort i løpet av notime, og jeg slang meg i sofaen som om jeg skulle ha tilbrakt hele dagen i akkurat den stillingen.

Dette skal det bli slutt på, jeg skal ta frem maskinen og bruke den som om jeg aldri skulle ha gjort annet. Sy i vei og tralle glad og fornøyd- trur eg...2 kommentarer:

Besta sa...

Så koselig med hilsen, skjønner at du også er fra området. Skulle gjerne fått til et blogg treff en dag.
Har du fått noe svar ang. bilder? Jeg legger inn bildfene først, opp til 5 av ganga. Deretter skriver jeg mellom bildene, hjelper det noe. Jeg er ikke så god på forklaringer men kan gjerne vise deg hvis du vil ha hjelp en dag.
Klem fra Marilyn

Kari sa...

Kjekt med en ny blogger i selskapet.
Jeg fant deg gjennom Besta:o)

Lykke til!

Klem fra Kari*