tirsdag, april 07, 2009

Nydelig vårtegn


Ikke så veldig fornøyd med påskeværet i dag. Godt at jeg er på jobb egentlig. Bare ikke det begynner å regne før jeg kommer hjem. Har nemlig snora full av klær.

For 14 dager siden kjøpte jeg ny symaskin. Ikke en hvilken som helst maskin, men en broderingsmaskin som jeg har hatt lyst på enormt lenge. Det er bare det at mannen vet ikke om det enda! Jeg presenterte han for ideen om å gå til anskaffelse av maskinen for en god stund siden, men han syntes ikke det var nødvendig siden jeg jo allerede hadde en maskin.( Han er mann og skjønner ikke forskjellen på sy og broderingsmaskin!) Da jeg forsiktig presenterte han for prisen syntes han ihvertfall at den var unødvendig. At jeg argumenterte med at med denne maskinen ville alle mine fremtidige fritidssysler være blåst bort, ble bare feid bort... Det skal sies at jeg egentlig har verdens snilleste mann, men dette ble vel mye for han tydeligvis.

Som sagt for to uker siden ble maskinen min. Jeg fikk et kupptilbud jeg ikke kunne si nei til, problemet var bare hvordan jeg skulle få sagt det til mannen!?! Den første uken hadde jeg golfen full av broderingsmaskin, mens jeg mannet meg opp til å bære den inn og fortelle han om kuppet. Men så tenkte jeg at det fikk briste eller bære, så en dag før han kom hjem fra arbeid bar jeg den inn og integrerte den ved siden av den vanlige maskinen. Det er nå en uke siden! Jeg har ikke sagt noe enda, og det har ikke han heller, så jeg venter i spenning. Holder enda på å lese instruksjonsboka og selvfølgelig verker jeg etter å få prøvd den. Jeg håper at det kommer en bridgeturnering opp snart som han skal på, slik at jeg i fred og ro kan få prøvd vidunderet!

2 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

ha ha jeg venter også i spenning på hvordan dette går. Brodere noen fine putevar til han og han smelter som smør...( feks. du er den sterkeste mannen i hele verden) ha ha ha ha
Uansett maskinen kan ikke stå ubrukt.:O)

Yvonne sa...

Hihi- nei satser på å få brukt den snart- veldig snart. Tenker at der skjer noe i løpet av påska. Skjønner at ikke det er bare meg som bruker smiske komentarer- sterkeste mannen i verden... har blitt brukt noen ganger, merkelig at de faller for den hver gang gitt!