torsdag, april 16, 2009

Prosjekter på gang


Jippi- jeg har fått to følgere og synes det er kjempe stas. Tror jeg kommer til å like blogging.
Denne våren og sommerene har jeg sett frem til lenge. Mannen og jeg har begynt planlegging av diverse oppgraderinger i heimen. Dvs. det er vel jeg som står for planleggingen og presenterer det for han sånn etterhvert. Jeg er helt enig i at dette er helt nødvendig. Har planer om å renovere badet og kjøkkenet. I tillegg har vi et loft som er halvveis innredet. Dvs det er lagt gulv der oppe og trapp opp. Dette skal også bli ferdig med to soverom og ei lita tv stue. Har funnet ut at vi må begynne med badet. Her skal det ned noen vegger og opp noen vegger. Skal flytte inn vaskerommet også her. Kjøkkenet er bittelite og jeg vil utvide det ved å ta med vaskerommet.
Spennende sommer i vente med andre ord. Akkurat nå er det ikke så mange rom i huset som er bloggifiserbare. Dette er bilde av stua og min hvite Ektorp (Hvit og hvit Fru Blom!) Jeg synes nok at jeg kjøper nye trekk til sofaen ganske så ofte- ca. hver gang jeg er på Ikea...

4 kommentarer:

Frk. T sa...

Hei!!: )

Først, velkommen som ny blogger.. Er det ikke gøy å blogge?? Jeg startet for 5-6 uker siden, og kan vel nesten si jeg har blitt hekta!!; )

Kjempesøt blogg du har, og nydelig "wallpaper"(de blå rosene på sidene)!

Jeg vil gjerne følge deg videre, så da får du 3 bloggfølgere på lista!:D

Ønsker deg en fin helg,

Hilsen Frk T

Linda sa...

Hei.
Velkommen som ny blogger :)
Jeg er forholdsvis fersk i "gamet" selv, jeg begynte i slutten av januar og synes det er kjempegøy :)
Jeg legger meg også til som følger av bloggen din.
God helg:)
Hilsen Linda

Japsee sa...

Hei hei og velkommen til Blogglandia!

Jeg ser du er godt igang med bloggingen og det er jo bare så moro. Mange flotte folk med samme interesser som deg møter du også. Jeg håper du kommer til å trives.

Jeg legger deg til i blogg-rollen min, så håper jeg at jeg ser mere til deg.
Jeg har også en konkurranse på siden min og du skulle ønske å være med.

Ha en flott ukestart.

Solrosa sa...

Så fin blogg du har, og veldig fin bakgrunn med roser i blått! Jeg har nettopp startet blogg selv, og prøver meg litt frem. Har nok et litt annet uttrykk enn du har. Det er jo også det som er gøy å se på bloggene - mange forskjellige uttrykk. Jeg synes det gir inspirasjon å følge med på forskjellige blogger, og så får en masse tips til hvordan man kan gjøre ting i hus og heim! Lykke til videre. Jeg kommer til å følge med deg!

Ha en fin dag! Hilsen Solrosa