mandag, april 20, 2009

En stol har fått nytt hjem


Tusen takk til alle dere som har tatt meg så godt i mot, her i blogglandia. Jeg er helt overveldet. Før helgen var jeg i kristiansand på møte med jobben. Ved siden av hotellet ligger det en bruktbutikk, hver gang jeg har gått forbi denne butikken har det stått noen stoler som jeg bare har måttet ha. Denne gangen var det denne stolen som skrek om å få komme til mitt hjem. Som dere ser trenger den litt makeover. Litt maling og nytt stoff, så tenker jeg den skal bli fin. Jeg har aldri før trukket om stoler eller andre møbler for den saksskyld, men det må jo være en første gang for alt. Det tok timesvis å strippe stolen. Etter å ha fjernet alle de attenhundreogfisogførti pynte spikerne satt det tett i tett med like mange stifter, som skulle av.  
Det var på det tidspunktet jeg var glad for at det ikke stod to sånne stoler i vinduet til Shalam! Jeg er litt usikker på hva slags stoff jeg skal bruke på stolen. Det er jo i hovedsak en stol som er mest til pynt, og som jeg kan bruke som en ekstra stol når jeg er i mangel på sitteplasser. Har lyst på et stoff fra Nyblom o kollen, men vanskelig å finne butikker i nærheten som fører dette.  Foreløpig har jeg hatt et strøk med grunning og et strøk med maling. Må et strøk til før jeg setter i gang med trekkingen. Gleder meg til å kunne vise det ferdige resultatet.

PS. Bildene skulle ha vært i omvendt rekkefølge, men det var pokker meg helt umulig å få til. Må virkelig ha meg et kurs i å legge inn bilder. Dere får ha meg unskyldt. Tuddlilu jenter.5 kommentarer:

Frk. T sa...

Hei du!: )

Åå, så heldig du er som har fått tak i en gammel rokokko-stol.. Jeg ønsker meg en selv, men har innsett at jeg virkelig ikke har plass til det.. SÅ det får bli i mitt neste hjem!: ) Gleder meg til å se det ferdige resultatet av stolen sin, den blir sikkert kjempefin!!

Tenkte jeg kunne forklare deg hvordan du flytter bilder.. Marker bilde du vil flytte, høyreklikk på musen, og trykk klipp ut.. Lim det så inn der det passer! Håper det var til hjelp!: )

God natt, klemklem

Besta sa...

Så flott stol du har fått deg, gleder meg til å se den ferdig. Ser ut til å bli en fin dag i dag også. Kos deg.
Klem fra Marilyn

Ina fidjeland sa...

Hei Vonna...

Kjempe fin blogg du har, liker utrolig godt topp bilde og generelt hele designen. Du er god. Gleder meg kjempe masse til å følge denne bloggen.. Min er som sagt under opppussing, men kommer sterkt tilbake..

KLem Inamor <3

ramboline97 sa...

Dette gleder jeg meg til å se.. Jeg har nemlig prikk like stoler og 2 stk.. så da snakker vi mange mange timer med uttrekk av spiker da... men ... jammen blir det fint også da.. Lykke til!!

Japsee sa...

Ja denne stolen var flott. Så jeg skjønner at du måtte ha den med hjem. Gleder meg til å se det ferdige resultatet:)

Ha en flott dag.