tirsdag, april 28, 2009

Kupp på kupp!I dag vil jeg vise dere noen av det jeg kom hjem med etter turen vår til Sandnes. Gyngehesten kjøpte jeg ikke i helgen. Den hadde venninna mi med fra Kristiansand. Den er kjøpt på 
Hansen & co. Jeg så den første gang før jul, og da jeg kom hjem angra jeg på at jeg ikke hadde kjøpt den, men da jeg var innom etter jul, var de utsolgt. Heldigvis fikk de inn flere og for en gangsskyld hadde jeg flaks fordi da jeg ringte dem hadde de denne ene igjen. De var snille og legge den av for meg og nå står den i stua mi.

Dette teppe var et kupp! På krossen kjøkkengleder hadde de bare dette ene teppet fra 
Green Gate igjen. Det var satt ned med hele 70% og jeg følte meg som verdens heldigste. Det har en nydelig blåfarge, helt etter min smak. Her traff jeg også damen bak bloggen 
Interiør gleder. Ei veldig hyggelig dame. Dette er en butikk jeg med sikkerhet skal tilbake til. Tror det skal bli neste gang det er salg.
Lysestakene ble kjøpt på Living. Jeg har flere lysestaker enn jeg trenger. En rask opptelling i stua sier 19 stykker, da er ikke alle de som står i skapet inkludert. Hadde egentlig gitt meg selv forbud mot flere på en stund, men et kupp er et kupp, og dem går man jo ikke forbi!

Sessa som jeg er tante til fikk ny blondekjole. Kjøpte også ei nydelig blondebukse til. Den kjøpte jeg av ei dame som stod og solgte ting hun hadde laget selv. På merke lappen som hang på står det at hun heter Marit Sjølyst. Hun hadde denne ene igjen, og hadde det ikke vært for at venninna mi har en liten gutt, så hadde den nok blitt hennes i stedet for min.


I tillegg til dette, så kjøpte jeg noen nye stoffer, men de tenkte jeg å vise dere i morgen. I mellomtiden må dere ha det riktig bra, så sneiks vi.


3 kommentarer:

Tiril sa...

Så fint teppe ble i sofaen din, perfekt spør du meg.
Så mange fine innlegg du har , har kikket litt tilbake i bloggen din:))
Kommer nok tilbake her, jeg legger deg inn viss det er iorden, så finner jeg deg lettere.

Stine sa...

Heisann..
Tusen takk for kjempe koselig kommentar på siden min:-) Det satt jeg stor pris på når jeg har en helt ny blogger..Nydelig side du hadde, og veldig fin bakgrunn..klem Stine:-)

Anonym sa...

Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog plattform are you using for this site?
I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with
hackers and I'm looking at alternaztives ffor another platform.
I woukd be awesome if you could point me in the direction of a good platform.my blog: venapro reviews uk