mandag, april 27, 2009

Driiiiit dårlig samvittighet...


For dere som har vært innom bloggen min, beklager jeg at det har vært stille her noen dager. I helgen har jeg hatt besøk av beste veninna mi, og vi har turnert rundt. Lørdag var vi i Sandnes, på Kvaderat og Ikea. Å for ikke å glemme så var vi også en liten tur på Living. Vi trodde jo nesten at vi var kommet til et nytt paradis da vi så alle di store bygningene i området, med gangbroer i øst og vest... Jammen meg var det også et stort skilt med Hilmers Hus der også. Vi kunne ikke komme oss fort nok ut av bilen og inn... Må si det var mye ståk for lite. Living svarte absolutt til forventningene, men resten kunne de bare ha. Det eneste som var der var to vanvittig digre barnebutikker og to nesten like store sportsbutikker. Og Hilmers Hus!?! - nei den var gått konkurs! ( vil anbefale dem å skru ned skiltet sitt!)

Nei, da er det bedre med Ikea, der vet en ihvertfall hva en får. Det vil si, dersom en slipper å kjøpe noe som en må hente på lageret. Jeg fikk kjøpt meg nye trekk til Ektorpen, og en trimtur på kjøpet. Jeg har absolutt ikke vondt av en trimtur, men greit når det er litt planlagt. En stund var jeg sikker på at nå kunne det ikke være særlig langt igjen til Sola Flyplass. Nei takk- få tilbake den gamle ordningen med at lagerfolket henter tingene! På toppen av alt hang det noen trøtte ungdommer av ekspeditører der som var mere opptatt av mobilen sin en kundene. Tror ikke Ikea er tjent med denne dårlige servicen....

Det var den utblåsningen! Ellers fikk vi kjøpt noen småting. Skal vise bilder senere i uka, når jeg får stæsja det til. I mellomtiden ønsker jeg deg en flott uke.

Tuddilu!

6 kommentarer:

Japsee sa...

Hei hei!

Alle har slike perioder der det bare ikke passer å vlogge, så dette er ikke noe du skal føle på.

Ikea sin service har vært dratt opp tidligere her i blogg landia, så dette er det ikke bare du du som syns. Det er helt forkastelig at det skal være sånn.

Men ellers høres det jo ut som om deg og venninnen din har hatt en flott helg.

Ha en fin mandag, klem fra meg

M sa...

Heisan, kom innom i forbifarten....
Jeg har hatt en likedan opplevelse i dag, jeg skulle til en liten koselig interiørbutikk som heter Fryd.....men den var lagt ned....og da ble det Claes Olsson i stedet....ikke noe å handle der, kjøpte en lyspære....ikke akkurat hva jeg hadde i tankene da jeg kjørte hjemmefra!

Jeg håper du stikker innom meg også!

M sa...

Tusen takk for besøket, jeg håper du henger med på laget til vi kommer til A....
Klem fra meg!

M sa...

Ps....skikkelig artig med en pus som heter Leif...dakkar...
:)

Besta sa...

Ja Ikea Forus har fått mye pepper i det siste, ikke mye service der nei. Jeg har og vært på Living senteret...ikke mye å finne der, bortsett fra på Living.
Ha en fortsatt fin dag...og skriv akkruatt når du vil. Ikke noe press her.
Klem Marilyn

Frk. T sa...

Åå, skjønner at skuffelsen var stor når hilmers hus var nedlagt, det er en av yndlingsbutikkene mine!!!: )

Har vært stille på bloggen min også noen dager, man får litt bloggtørke innimellom, og spesielt når man har mye annet å gjøre som å varte opp besøket sitt, skrive oppgave og slike ting!: )

Ha en fin kveld,

Klem fra meg: )