fredag, desember 10, 2010

En rikgitg god helg

Innom i fullende fart for å ønske dere alle en riktig god helg. I går ble det bakt Sarah Bernard, og la meg si det slik, de kom fort i boks og i fryseren før mannen ( og meg selv) rakk å spise dem opp. Dette er den enkle varianten med ferdig kransekakemasse som jeg trykker ut små rundinger med. Kaken er så mektig at jeg bruker en bruskork å stikke ut med. Så steker jeg disse til de bare får en stekeskorpe. Krem lages av fløte og kokesjokolade som avkjøles og piskes før den sprøytes på den lille kaken. Deretter dyppes den i smeltet sjokolade og legges i frysen!!!

Jeg har også laget Ricekrispie treats- og de må nok flyttes bort fra benken skal det bli noen igjen til jul! I dag er det nattåpent i butikkene i sentrum og jeg må vel nedover en liten tur. Men det blir ikke lange turen med den temperaturen vi har her. Tenker heller jeg vil hjem og sitte forrand symaskinen, sammen med Thomas og Harald, et glass pepsimax og mannen henslengt på sofaen med pc'n sin. Det er jo fredda!

God helg til dere alle som en. Tjolla hopp!

PS bildet er lånt hos matprat.no

5 kommentarer:

Tiril sa...

Takk for koselig hilsen hos meg, varmer hjertet.
Nydelige kaker, så flink du er, de hadde jeg nok ikke våget og prøve meg på.
Fin juleheld til deg.

Lakka sa...

Nam nam, Sarah er fristende god til jul! Skjønner godt at du måtte kjappe deg å hive de i frysa;-)

Håper vi får se ditt julepyntede hus etterhvert:-)

Kos deg med Thomas og Harald i kveld, det skal jeg også!

Klem

gunila sa...

Jeg har prøvd å lage Sarah Bernard kaker to år på rad til jul. Og de blir ikke bra, enten ser de merkelige ut eller så smaker de merkelig. Kanskje jeg skal prøve meg en siste gang i år med din fremgangsmåte. God helg :)

Besta sa...

Å de så gode ut, god ide å bruke ferdig kransekake deig. Det skal jeg jammen prøve.

kos deg ikveld.

klem fra marilyn

Anonym sa...

Hei du !
Las en eller annen plass at de kuttet en halv cm rett av pakken med ferdig deig, og stekte den, så pyntet de.... Da hadde jeg blitt dårlig av 1, til og med meg.... :))) som ikke har magemål !!
Jeg vil prøve ditt tips med bruskork- høres mye mer fornuftig ut !!

Ha en deilig førjulstid sammen med dine !

Stor klem fra Renate