mandag, november 01, 2010

Dukket opp fra et finurlig sted!


Jeg har i lengre tid savnet ledningen for å overføre bilder fra kameraet til PC, derfor har det heller ikke vært noen bilder fra hjemmet den siste tiden. Jeg visste at jeg hadde lagt den på et lurt sted og da jeg la den der, tenkte jeg " Dette er rimelig dumt Yvonne, for her finner du den garantert ikke igjen" Det ble jo helt riktig!
Men i går dukket den altså opp igjen, da jeg ryddet i skuffen hvor skjerf, vesker, skokrem og andre duppedingser ligger! Her er noen av bildene som lå på kamereaet.

Denne kule "bøtta" fra House Doctor ble kjøpt på en tur til Kristiansand. Den kan brukes til så mangt, hos meg har laubærtreet fått stå i den frem til nå.

Denne puta ble med hjem fra samme tur, også den fra Hansen og Co. Den fikk først plass i benken på kjøkkenet, men er nå flyttet inn på soverommet. Lexington er an av favorittene, men hver gang jeg kjøper noe derfra og kommer hjem med det er jeg i tvil om det egentlig passer inn hos meg. Er det andre enn meg som har det slik med ting?


Og plutselig dukket dette bildet opp! Det er fra en av klubb kveldene hos meg. Jeg hadde laget ispafait av lime og hvit sjokolade til dessert. Jeg hadde aldri prøvd det før, men heldigvis hadde ingen av jentene smakt det før heller, så de hadde ikke noe å sammenlikne med, hehe. Det smakte heldigvis veldig bra. Til helgen bærer det avsted på tur på klubbtur, og det blir garantert festlig. Forhåpentligvis blir det handlet noen julegaver også, det er tross alt bare 54 dager igjen til jul...

2 kommentarer:

Besta sa...

Deilig å finne igjen ting som har vært savnet. Jeg kan også finne på å gjemme ting på de rareste plassene og strever med å finne de igjen.
Lexington pute er kjempe fin men er enig at de passer ikke inn overalt. Hos meg passer de på arbeidsrommet og nå for tiden på soverommet.
Stua og kjøkken kan jeg bare glemmer.
ha en fin uke.

klem fra marilyn

Anonym sa...

Sier det igjen: den smaken din trollbinder meg :)
Den bøtta hadde passet rett inn hos meg også, om ikke den er veldig stor da .... Det kan jeg jo sjekke i kveld når jeg tenker meg om :) Juhu !

Ser deg i kveld .
Hilsen Renate