fredag, oktober 29, 2010

Happy Halloween

Det er Halloween i helgen. Jeg husker enda mitt år i NC, da vi feiret Halloween. Unge som voksne ble som barn, og vi hadde det alle veldig morro.
I dag synes jeg dette er nok en dag som er blitt veldig kommersiell, og en dag som forretningene skor seg på. Dersom en spør, tror jeg mange ikke vil kunne svare på hvorfor vi feirer denne dagen.


Men artig for ungene er det jo. Jeg liker ikke fargen på gresskarene som er orange, og ikke har jeg tenkt å "carwe" noen heller. Men dersom de hadde vært hvite som noen av disse, skal jeg ikke si at det ikke hadde stått et par på trappen min.

Ønsker dere alle ei herlig helg, her pøs regner det og er typisk høst ute. Da passer det greit å gå på jobb. TRICK or TREAT !!!!Alle bilder lånt fra Martha Stewart.com

1 kommentar:

Besta sa...

Happy Halloween til deg også:) Pleier ikke å feire dagen, har noen godterier på lur i tilfelle det kommer noen barn på døra, det er det hele. Jo forresten så har jeg 5 gresskar på trappa selv om jeg hater oransje...kom jo ikke på at jeg kunne male dem, nå vet jeg det.
klem fra marilyn