torsdag, november 04, 2010

Juleverkstedet er i gang...
50 dager til julaften! Det går jammen meg fort, nesten litt for fort og jul blir det uansett om en er klar eller ikke. I år som alle andre år har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne tidlig med juleforberedelser, slik at jeg slipper å halse rundt den siste uka som jeg alltid ender opp med å gjøre. Tror dere at jeg vil klare det? Vel, det vil tiden vise. Men jeg er ihvertfall i gang med juleverksted.

Både vidundermaskinen og "den vanlige" symaskinen er linet opp på spisebordet, som for tiden fungerer som sybord. Med en bestilling på 16 julestrømper er det bare å henge i. Her ser dere to av strømpene, som snart er ferdige. Det går mye i lyseblått, hvitt og brunt hos meg. Jeg er ikke så gira på sånn typisk julete med nisser og dverger, rødt, grønt og gull. Selvfølgelig, dersom det var det de som skal ha strømpene hadde ønsket- skulle de nok ha fått det. Men siden jeg er heldig og har fått fritt spillerom, så blir det strømper etter min smak.

Leif passer på at alt går riktig for seg fra kofferten. Katten vår er oversosial og vil helst ligge på fanget hele tiden. Han har visst funnet ut at kofferten jeg bruker når jeg skal ha med meg maskinen ut, er flott å bruke som kattekurv.I går fikk jeg også laget en dørkrans. Litt tidlig, men i tilfelle jeg ikke rekker å lage en ny før adventstiden begynner, blir denne grei. er selvfølgelig litt redd for at grankvistene skal ende opp uten nåler før jul, men håper den holder så lenge kransen ligger ute på trappa.

PS. klikker du på bildet, blir det større :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia ! Så fin kransen ble !!! Håper du koste deg med jentene, og at det var en fin kveld :) Jeg satt i Haugesund og lengta hjem.... Men nå er det helg og alle sammen er trygt og godt innenfor husets 4 vegger :) Håper ikke at du sliter deg helt ut med julestrømpene, jeg gleder meg noe veldig til å se hvor fine de blir :) Er sikker på at de passer rett inn på peisen min !!! Ha en nydelig kveld og kos deg masse med pysen og Per

Stor klem fra Renate