tirsdag, januar 05, 2010

Jeg har fått sansen for...


Fargen GRÅ, på fargekartet. Fargen som jeg tidligere har forbundet med aske trist og kjedelig vær, den har nå seilet opp til kanskje å ha blitt en av favorittene. ( bortsett fra hvitt, da!!!)


Fargen finnes jo i et utall nyanser, og akkurat som i alle andre farger er det ikke alle som er like fine. Men jeg må si at de fleste grå farger er på hver sin måte ganske fine. Så synes jeg at grått er utrolig fint sammen med hvitt, og det er jo en fordel i huset vårt! Jeg har tapetsert ganga vår i grå striper, og med grått gulv, ble jeg ganske så fornøyd.
Jeg skal vise bilder, når den er ferdig listet. For som de fleste rom vi har pusset opp det siste året mangler også ganga enda lister, men det kommer nok...

Jeg lurer litt på om ikke soverommet oppe ihvertfall skal få en slik grå vegg. Det sies jo at en skal plukke med seg en farge i et rom til neste rom. Jeg kunne godt tenke meg litt grått overalt egentlig, men er jo redd for at jeg da kan gå lei. Kan jo ikke gå helt bort fra lyseblått og hvitt heller- hi-hi.
I går forsvant siste rest av jula i hus- DEILIG! Jeg får alltid en fornemmelse for vår når jeg kaster ut juletreet. Da er jeg klar for primulaer og tulipaner. Den fornemmlsen uteble i år gitt! Vanskelig å kjenne noen som helst form for vår med nesten en meter hvit, kald og ekkel snø ute.
Det ser ut til at vi må smøre oss med tolmodighet før våren kommer i år.

Da er det ihvertfall godt at vi kan kose oss inne med varme i ovnen, stearinlys og et og annet interiørblad. Godis på bordet må det bli lite av... Det ble desverre alt for mye i jula...
( Alle bilder er lånt fra Skøna Hem)

4 kommentarer:

Mor og datter sa...

helt enig.. før likte ikke jeg grått! Men er kjempe fan av det nå.. akkurat som disse bildene :) Kjempe nydelige bilder!! ha en fin dag!

Huset på terrassen sa...

Heisann! Kom nettopp over bloggen din og må si du viser masse fint:)) Elsker også grått, det er en farge som passer til så mye! Ser du også er sørlending:) Jeg opprettet bloggen min i høst, så er også rimelig fersk her i blogglandia:) La meg til som følger, håper det er OK! Ønsker deg og dine en riktig fin tirsdag i vinterværet! Klem Linda

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Har fått sansen for grått jeg også. Etter å ha sett bilder i et interiørmagasin, malte jeg en vegg på soverommet grå for et drøyt halvår siden. Angrer ikke :-)
Jeg ser også at du kjøpte deg nytt bord på IKEA før jul. Er det mulig å spørre om hva det heter? Kan ikke finne det på IKEA sin hjemmeside.
Ønsker deg en riktig god natt! Hilsen JK

fru Dyregod sa...

Grått kan være lekkert. Jeg likte først ikke fargen i stua vår, den var malt før vi kom inn i bildet i en farge som heter Sand. Men etter å ha bodd i huset noen måneder opplever jeg fargen som vennlig og god og liker den faktisk veldig godt. Men jeg var uheldig med en annen gråfarge en gang - den virket nærmest lilla på veggen, så jeg tror det er viktig å se seg godt om