onsdag, januar 27, 2010

Der skulle en ha vøri...

Det er messe tider for dem som har butikk. I morgen åpner Gave og interiør messen på Norges varemesse. Da blir det Greengate, IB Laursen, House doctor og alle de andre merkene i lange baner, så langt øye kan se.
Missunnelig? jeg? Joda innrømmer at det hadde vært fantastisk morro å være en del av horden som spankulerte rundt alle de vakre tingene, og plasserte og omplasserte inne i hodet så det røk små skyer ut av ørene mine.

Dere damer som er på disse messene må ikke misforstå. Jeg vet at det er ikke bare morro, det er også hardt arbeid og vanskelig. Det er ikke bare å peke på alt man selv synes er vakkert, og budsjettene sprekker som regel i fleng.

Når dagen er over sitter man igjen med en masse inntrykk og er stuptrøtt. Så reiser man hjem og bare gleder seg til varene skal komme, og planlegger litt hvordan det skal bli i utstillingen.

Bildene er lånt fra Zandwoort

Til dere damer som skal på messe, vil jeg ønske dere lykke til. Vi andre får smøre oss med tolmodighet til varene kommer i butikken. I mellomtiden får vi drømme om alt det fine som kommer...

1 kommentar:

Maja sa...

Skulle gjerne vært på messe!!
Vi får smøre oss med tålmodighet og vente ;)
Ha en fin dag:)