mandag, januar 25, 2010

Gladnyheter i lange baner...


Det vil ingen ende ta for gladnyheter her på Sørlandet. 18. februar åpner det en sprell ny stoff og stil butikk i Avenyen i Kristiansand. Jeg ser for meg at her blir mere enn en ukelønn brukt. I løpet av 2010 ser det ut til at Kristiansand skal bli et shoppe eldorado for min del!

Helgen har gått fort som vanlig, og ganske så stille og rolig. Vi har jo hatt Sessa på besøk, men hun er så snill og grei at det er jo bare morro. Hun nekter å sove i reisesenga, hun vil nemlig heller "dade" i tante's seng. Selv om en håper at hun skal sove lenge neste morgen, kan en jo ikke annet en å bli sjarmert, og det må jo være den beste måten i hele verden å bli våknet på når toåringen ligger å stryker deg over håret og sier "opp Tante!"

Jeg har funnet tilbake til de blå rosene på bloggen min. Jeg trivdes ikke med den nye grå, så da byttet jeg ut bildene i headeren i stedet for.

I dag er det jente klubb på plakaten. Litt dumt at det er på en mandag, og ikke fredag som vi pleier. Det blir fort litt seint, men pyttsann det går for en gang i blant. Jeg gleder meg som alltid. Blir spennende og høre hva de andre har gjort siden sist vi hadde klubb.

Ønsker alle en fortreffelig uke... og husk når denne uka er over er vi enda en uke nærmere vår.

3 kommentarer:

hjem hos linda sa...

eLSKER STOFF OG STIL JEG,hAR JO AKKURAT SYDD MEG KJØKKEN GARDINER!!!
Der har de sååå mye fint og billig!!
Og ikke minstt liftsystemene deres er så flotte og billig!!!!
ønsker deg ei koselig uke!
Klæm Linda

Made in heaven sa...

Hei Yvonne!
Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min.
Stoff og stil skal vist være veldig bra hører jeg. Men har aldri vært innom butikken, må til Drammen for å komme til den nærmeste butikken. Det er vel grunnen, tar meg aldri tid til å kjøre innom drammen, kanskje på tide å ta en tur...

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei :)
Jeg vet faktisk ikke om jeg har vært her inne før, men vet allerede at jeg kommer snart tilbake :)
Ser du er sørlending og det er alltid moro å treffe flere av oss ;)
jeg visste ikke at Stoff og Stil kommer til byen !! Kjempemoro :))

Ha en fin søndag.
Klem,Kari