onsdag, mai 23, 2012

Sommer og solÅhoy! Lenge siden forrige innlegg her. Etter vårmarkedet på lørdag følte jeg nesten at jeg sank litt sammen. Hadde nok stresset littegrann for å bli ferdig med alt.
Vi kunne ikke ha vært mer heldig med været, sola skinte fra morgen til vi pakket sammen på ettermiddagen. Det var utrolig mange hyggelige folk som koste seg i parken. Og jeg er kjempefornøyd med salget. Mange av putene fikk ny eier, det samme med støvelettholderene og bildene. Alle veskene er borte vekk og bare noen ganske få mobiletuier ble med hjem igjen.

Her er endelig sommeren kommet- enn så lenge ihvertfall. Pessimisten i meg sier at det ikke kommer til å holde hele sommeren, og at faren for at vi nå får en tidlig sommer for så at det skal bli regn i hele ferien min er stor. Men så tenker jeg; Dritt på jeg tar det jeg får!

Ønsker deg en flott sommerdag :)
2 kommentarer:

Bjørkli Søndre sa...

Så flott at vårmarkedet ble en suksess. Dine ting har fått nye eiere! Du får nyte solen og varmen og la kroppen lade seg opp igjen!

Nyt dagene!

Anonym sa...

Så kjekkt at vårmarkedet gjekk då flott,skulle jo vært der eg:)
Men du er så kjekk altså,Tm lurte fælt på kva eg fekk fra Lyngdal i dag:)tusen tusen takk det var heilt meg med prikker på,knallsøtt og du e bare så flink,likte den lille merkelappen på sida:))Du er så snill!
Me satse på at sola og varmen holder lenge,herligt er det:)

Ønske deg ein fin ettermiddag;)
Klem fra Lillian