tirsdag, mai 12, 2009

Farris Bad

Jeg har hatt den mest fantastiske kveld og natt på lenge. Følte meg nesten som ei prinsesse, men uten fare for på noen som helst måte å ha mulighet til å kjenne erten under madrassen! I forbindelse med jobb, måtte jeg en tur til Larvik sammen med en kollega, hun hadde booket oss inn på det nye Farris bad. Vi kom seint på ettermiddagen, så desverre fikk vi ikke noen time for diverse forpleining, men da jeg kom inn på rommet var det forpleining nok!

Det første jeg alltid sjekker på et hotellrom er badet. Er det bra- er alt bra! Å se på dette badet da!!! På senga lå det klar en herlig morgenkåpe med tøfler til. Jeg ilte til og begynte å tappe i badekaret. Helte oppi badesalt som stod klart på benken, og bare sank ned... Veggen på badet var i glass slik at om jeg ville kunne jeg sitte i karet og titte ut på sjøen og stranda som var like utenfor. Jeg satt å så på TV3, og Kathrine Sørland som pusset opp en russebuss.
Etter et deilig bad, pakket jeg meg godt inn i morgenkåpen, og satte meg godt til rette i sengen, som hadde den deiligste madrass, og store deilige puter som bare var til å synke inn i. I mangel av Pepsi max i minibaren, tok jeg en iskald Imsdal og kjente meg bare som verdens sunneste.


At ikke vi traff hverken Petter eller Mille gjorde liksom ikke noen verdens ting, fordi alt var bare så flott og så herlig og vi koste oss glugg ihjel i de timene vi var her.


Jeg håper virkelig at det blir flere møter i Larvik i fremtiden. Hadde egentlig håpet av det kunne bli tid til litt shopping i Larvik også, har nemlig aldri fått prøvd det før. Men foreløpig ser det litt dårlig ut...

5 kommentarer:

Solrosa sa...

Å, det ser helt nydelig ut!! Skulle gjerne kost meg en sånn plass selv akkurat nå!

Sol

Japsee sa...

Hei hei!

Så flott at du koste deg i byen vår. Neste gang du kommer må du si ifra så hadde vi kunnet møttes:)

Det er ikke så utrolig mye å shoppe i larvik, men noe har jo vi også. Ha en flott kveld. Klem fra meg

ramboline97 sa...

Hei hopp.. bare en kjapp kommentar før jeg glemmer det.. sjekk ut siden min og klikk på kjøkken lovelyliving..der er det 40 % på kjøkken nå!!!

Andre etage sa...

Velkommen inn hit på NIB!
Synes du hadde en kjempe flott blogg. Jeg legger deg til listen min.
Ang. shopping i Larvik så gikk du nok ikke glipp av noe...
Super flott hotellrom da, og nydelig utsikt. Så kjempe bra ut.

Ha en fortsatt super kveld:)

Ingunn sa...

Nå gleder jeg meg til ferie når jeg så det fine rommet.

Ha en fin uke.

Hilsen ingunn :)