tirsdag, mai 26, 2009

Aksjer i Slettvoll

Jeg kunne godt ha tenkt meg å funnet ut at jeg hadde en ukjent onkel, som tilfeldigvis hadde en masse aksjer i Slettvoll, som han ikke lenger hadde brukt for. Og som bestemte seg for at de hadde sikkert Yvonne bruk for...
Møblene og stæsjen til Slettvoll er i mine øyne bare helt fantastisk. Har slitt ut et par kataloger, og blir aldri mett av bildene. Det blir med bildene- helt til jeg vinner i lotto, eller finner ut om denne ukjente Onkelen min...

I katalogene er det ikke bare møblene jeg ikke kan se meg mett på, men også alt det som er rundt. Det er så helhetlig og gjennomført. De må ha noen utrolig flinke stylister og fotografer. Bildene er virkelig til å bli inspirert av.
Det går jo ann å herme litt, selv om en hvit Ektorp ikke er akkurat som en av Slettvoll sine, så er det en grei erstatning. Med noen puter og litt annet stæsj- så kan det jo bli fint.
Mens jeg drømmer videre, og suger til meg hver dråpe av inspirasjon- titter ut av vinduet men snur meg fort igjen fordi det regner kattunger utenfor, så håper jeg at du også vil kose deg med disse bildene- som alle er lånt fra Slettvoll's kataloger.
Tuddilu- Yvonne
6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Jeg å vil ha en rik onkel :))))

Så mye fint i den katalogen da...sukk....

DittOgDatt sa...

Slettevoll får jo ALT til å se sååå delikat ut...sukk!!

Japsee sa...

Heisann!

Hehe jeg ler litt når jeg leser om din drømme onkel:)Jeg tror ale titter en gang ekstra i postkassen noen ganger, i håp om at det ligger et brev fra den onkelen de "skal" arve fra:)

Vakre bilder du viser. Jeg tenker sånn at inteiør ikke hadde vært så moro om man kunne kjøpt alt man ville hatt med en gang. Det er moro å lage sine egne versoner av det man blir inspirert av. Noen ganger billigere versoner som du snakker om med ektorpen.

Hyggelig å være på besøk hos deg, men nå trekker jeg meg tilbake;) Ha en koselig kveld.

ralfefarfars paradis sa...

Jeg har både slettvoll og ikea- og foretrekker Slettvoll..mye bedre komfor...skulle gjerne hatt en sofa til derfra...

Besta sa...

Nydelig bilder. Har du vært på Møbelmiljø i Kristiansand? Tror jeg kunne flyttet inn i den butikken. Tror jeg får satse på lotto.
Ha en fin dag.
Klem Marilyn

fru Dyregod sa...

Slettvoll er lekkert. Men det matcher ikke lommeboka mi. Men som andre nevner: Katalogene er supre som inspirasjon, og så får vi lage de interiørene vi får til med det vi har til rådighet.