torsdag, oktober 25, 2012

Svenske kanelbullarAtter en gang må jeg klage litt over mobilkameraet, eller egentlig mer over mangel på et ordentlig kamera. Det blir liksom litt tamme bilder på en  måte...


Men svenske kanel buller er ikke tamt. Hælle måååååne! så godt det er. Jeg gikk og la meg med vondt i magen i går- overspist kan en trygt si! Ingenting er vel som fersk gjærbakst, og med denne oppskriften blir det alltid suksess.Ønsker dere alle en fantastisk flott torsdag :)

4 kommentarer:

salige lavendel sa...

Gjærbakst er lett å spise for mye av ja, hehe. Nesten verdt å bake det bare for å få den deilige duften av et godt hjem!

Jøsses... sa...

Kanelboller er ALDRI feil!!!
De så virkelig flotte ut!

God helg... snart :o)

Anonym sa...

Hihi det er jo knallgodt og eg spiser meg god og mett på Findus sine kanelboller,så gode sjølv om dei er litt søte:)
Her har eg fått litt nordlandskaker idag,men det varer ikkje lenge med 5 glupske folk:))
Tusen takk for at du ønsker meg lykke til,eg føler at det er litt rart heile greiene og kjenner eg kvir meg og så komme de 09.15 imorgen og her er alle 5 heima oj oj,klare ikkje å ha det perfekt uten ein smule eller flekk,det går nok bra:)

Ei gode helg til deg!
Klem fra Lillian

Minmill sa...

Hei på deg. Takk for i går. Hyggelig å treffe noen medbloggersker for en gangs skyld. Jeg synes det var moro og koste meg. La meg med et smil om munnen i går. :-) Jeg synes du har en flott blogg og fine bilder tross i dårlig kamera. :) Gleder meg til å følge deg videre. Jeg legger deg til i Google readeren min så jeg kan følge deg videre. Ha en fin dag og håper vi treffes igjen.