lørdag, oktober 13, 2012

En helt vanlig lørdag

Mannen er dratt for å spille bridge i hele dag, så Leif og jeg er hjemme alene. Jeg har vært ute en liten tur å ryddet litt på trappa før vinteren setter inn. Resten av dagen tenker jeg skal brukes inne. Slappe av og pusle litt rundt i huset.
Husker du forresten min nye Expedit hylle, som jeg fortalte om? Jeg bestemte meg til slutt for å henge den opp på veggen. Tante kom til rescue og hjalp til. Klok av skade satte vi i gipsskruer- selv om det er sponplater på veggene i stua. Der er også tre knekter under hylla for å støtte. Kjempefornøyd!


 Den grå veggen bak sofaen er egentlig litt for mørk, og jeg går og lurer litt på om jeg skal male den i lysere nyanse av grå. I mellomtiden har jeg- med god hjelp av Handywoman- tante fått hengt opp tre hvite hyller, som jeg har satt litt pynt i. Synes det ble knall tøft. Nå skal jeg bare flytte lampa litt høye, og litt lenger ut slik at den henger rett over bordet. Men det blir ikke dag for nå tror jeg jammen meg at det begynner en god film på tv.

 
God lørdagskveld :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei skjønne Younne:)
Tusen tusen takk for så gode og varmede kommentarer hos meg,du er så god og eg setter så stor pris på det:)
Tm reiste ned aleine til Lyngdal i helga for det blei litt vanskelig at alle kunne dra,mellomste for på leir og eldste kom nett heim fra Halden men me satse på ein tur alle ilag seinare for me må jo treffest:))
her nytes sola idag og det er så godt for me har nesten regna bort,hihi:)
Herlig å kunne pusle på heima og slappa av,det høyrtes veldig godt ut:)
Så flott den grå veggen var bak,lysna jo veldig opp med dei kvite hyllene der,du har det veldig fint!

Ein flott lørdag til deg!
Klemmer fra Lillian