onsdag, oktober 03, 2012

VINNERLYKKE! 
 
Jeg er en av de som slenger meg med på mange av konkurransene som spesielt interiørbladene har. For en tid tilbake hadde Bolig Pluss en giwe away, fordi de hadde bursdag! Og ville feire seg selv ved å gi bort til lesere. Det var jo veldig fint gjort... og de hadde mange veldig fine ting å gi bort også.
Fordi om det er sjeldent at jeg vinner noe i alle disse giweavaysene/konkurransene tenker jeg at en kan jo ikke vinne dersom man ikke deltar, og jeg har vel sånn ca like god sjangs som alle andre til å vinne. Det er bare det at jeg aldri har hatt særlig flaks.
Men endelig var det min tur- og skal si jeg fikk igjen for alle de gangene jeg ikke har vunnet. Jeg var super heldig og vant en iskrem maskin fra Bastian til en verdi av 6449,- kroner!

Jeg har iskremmaskin fra før av, som tilbehør til Kitchenaid, så jeg er litt i tvil om jeg skal legge premien ut for salg. Noen som er interessert?

Høsten har virkelig satt inn på sørlandet, og det ser ikke ut til at der er noen vei tilbake. Faktumet er at vi går mot vinter. Dere som kjenner meg, vet at det ikke er min årstid, og at jeg ikke gleder meg til snø. Jeg gruer meg faktisk. Men det er jo lov å håp i det lengste på at vi får en mild og fin vinter uten altfor mye hvitt som kommer fykende ned fra oven !!!

Ønsker dere alle en strålende onsdag :)

6 kommentarer:

Nennes sa...

Så gøy og vinne :)
Ha en fin dag!

lek med Kontraster sa...

Ja, sånn har jeg det og. Slenger meg med på konkurranser i histen og pisten, men vinner ALDRI noe. En vakker dag, kanskje.... ;)

Gratulerer til deg!

Har nettopp bladd meg gjennom bloggen din og liker meg godt her inne. Gleder meg til å følge deg videre :)

God lille-lørdag ønskes!

klem
Vigdis

Notre-de-maison/ Gry sa...

Så gøy!! Har alltid lurt på hvordan disse virker, håper du lager ett innlegg når du har testet den ut! Gratulerer, det et utrolig gøy å ville slike ting! Hva en fin dag, klem

Notre-de-maison/ Gry sa...

Så gøy!! Har alltid lurt på hvordan disse virker, håper du lager ett innlegg når du har testet den ut! Gratulerer, det et utrolig gøy å ville slike ting! Hva en fin dag, klem

Anonym sa...

Oj oj for ein premie og huttetu for ein pris,hihi:)så gøy å vinne,du var heldige men ein iskremmaskin,hihi trur eg hadde lagt den ut for salg men litt svært å ha ein så dyr maskin og,hihi:)
Håper Sørlandet viser seg fra si beste side og at det blir ein fin høst og vinter uten for masse regn og snø,me som skulle ned i høstferien der hadde jo Tm blingsa så han jobber,men får sjå om me ikkje får til ei helg seinare,3 mnd siden sist så då er det på tide:)

Ein strålandes fin dag til skjønne deg!
Klem fra Lillian

Tone sa...

Så gøy ,Yvonne :)
Gratulere masse !!