onsdag, april 13, 2011

Utakknemlig?

I det siste har det vært skrevet ganske mye om Awarder på bloggene rundt. Jeg synes det er litt vanskelig. Fordi jeg setter så utrolig pris på dere som gidder å lese bloggen min. Jeg er så redd for å virke utakknemlig ved å takke nei til en award- det er jo tross alt heder som vises fra andre bloggsøstre her i blogglandia.

Men tingen er den at når man tar i mot en award så følger det ofte med spørsmål som skal besvares, og den skal som oftest sendes videre. Det er kanskje allermest det siste jeg kvier meg mest for- fordi jeg i bunn og grunn helst vil ønske å ikke motta dem selv- da blir det vanskelig å sende dem til andre og sette dem i samme posisjon som meg selv.

Huff- det er rett og slett litt vanskelig dette, men jeg har altså bestemt meg for at jeg ønsker å ha en awardfri blogg, ikke i utakknemlighet, tvert i mot. Jeg håper derfor heller at de av dere som ønsker å gi meg en award heller skriver en hilsen. Da blir jeg super glad :)

No hard feelings?

PS. knappen for Awardfri blogg har Tyrifryd laget.

5 kommentarer:

Besta sa...

Jeg er helt enig med deg og tror egentlig ikke det er så mange som bryr seg om awardene i det hele tatt. Det var kanskje litt spennende helt i begynnelsen men det tar helt av til tider. Like godt å hoppe av hele karusellen.
Ha en fin kveld.
klem fra marilyn

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Så koselig at du vil bruke knappene mine:)
Vi er visst mange som deler syn på saken! Det er hyggelig i begynnelsen, men det tar fokuset vekk fra det vi egentlig er her for;)

Sier som Besta: Like greit å hoppe av:)

koselig at du vil følge meg, det setter jeg pris på ;)
KLEM

Siljes Hobbyrom sa...

Morro at det var deg Yvonne ;) Var liksom ikke helt sikker heller..

Skjønner godt at du vil ha awardfri blogg.. Har vurdert det samme selv, siden det som regel ender i at jeg takker nei til awardene.. Får liksom ikke helt tid til de.. Og så er det jo så mye gøyere med interiør :P hehe.. Selv om jeg syntes det er morro å lese litt om de som står bak bloggene også..

Du må ha en fin helg!
Klem

Kristian fra Veaplan sa...

Artig motreaksjon.. og jeg er helt enig. Kan man ikke bare være flinkere til å intervjue hverandre og anmelde/anbefale blogger man setter pris på?

Når det er sagt eier jeg ingen skam i livet - jeg tar i mot alle awards med stor takk! ;)

Karna sa...

Det er lenge siden jeg har sluttet å ta imot awarder, jeg har takket pent til de som har vært så snill å gi meg den, men ikke skrevet/levert den videre....blir litt "påtvunget" til tider..så jeg skjønner deg godt hvis du velger å bli en award fri blogg...ha en fin helg!