søndag, april 24, 2011

Strålende Påske

Fortsatt god påske dere! Før påske klaget vi på at den kom så sent i år, men hvilket blinkskudd det skulle bli da! Dersom jeg kan få en slik påske som vi har hatt i år med sol og varmt fra morgen til kveld- ja da må gjerne påsken være sent hvert år for min del.
Men en blir godt vandt, og nå synes jeg de siste fridagene går veldig fort.

I den lille byen vår tror jeg nesten at vi har like mange hytter som hus- og det er nesten slik at det skal godt gjøres å treffe på et kjent menneske om man tar turen til byen på påskeaften. Det er et yrende liv og butikk eierene koser seg, det er kjent for å være den dagen i året da det er mest penger i kassen når handels dagen er over. De er det vel undt, og joda vi er glad i alle Rogisene som legger igjen penger i byen vår!
Sessa og jeg var også en tur i byen i går, og selv om ikke Sessa er like glad i vakre ting som tanten sin - enda, så fikk jeg lurt henne med inn en liten tur på Moster´s Hus. Det var ganske mye folk der inne, men den første jeg fikk øye på var "Emmeline"- jeg regner ikke med at jeg trenger å ha noen nærmere presentasjon av Emmeline, for de fleste som leser interiørblogger har vel vært innom hos henne, det norske bidraget til guru bak interiørblogger. Hun var en av de første i Norge som begynte å blogge om hjemmet sitt og interiør. Siden den gang har det bare ballet på seg med små artikler i interiørblad, og lokal tv.
Men akkurat i går var hun altså å koste seg i vår lille by, eller egentlig var hun nok sammen med familien sin på hytten deres i nabokommunen. Jeg håper Emmeline trives i den lille byen vår.
I dag har jeg planer om å rydde litt rundt huset, kanskje ta meg en liten tur til hagesenteret for å finne litt å plante i utekrukkene. Ønsker dere alle en strålende 1. påskedag.

1 kommentar:

Janne sa...

Heisann
Takk for hyggelig hilsen!!!
Ja, dette er virkelig en drømmepåske!!! I dag har vi vært i Skrelia og grillet pølser og kokt påskeegg. Nydelig der ute:-))
Flott bilde du har lagt inn. Kjempe gøy å kjøpe litt sommerblomster nå.
Det er mye fint på Mosters Hus ja. Og tenk at du traff "kjensfolk":-))
Ha en fortsatt flott påske i det herlige været.
Klem fra Janne