tirsdag, mars 29, 2011

Trega i aksjon!

Jeg beklager at jeg er så treg. Jeg vet at det må virke som at jeg forferdelig utakknemlig, og det er jeg lei meg for. Treg og lei meg- der har du rette kombinasjonen!!! Jeg har den siste tiden fått ikke mindre en tre awarder. Awarden for Inspirerende blogg fikk jeg fra Almas Hus. Har du ikke vært innom bloggen hennes vil jeg anbefale et besøk. Jeg trykker den ydmykt til brystet og ble både litt stolt og veldig veldig glad. Tusen tusen takk :) Award & Utfordring har jeg fått fra Carina som har bloggen Mini Star, og fra Elin som har bloggen Rom for dill og dall. Begge jentene har også egen blogshop hvor de selger masse fint som de syr. Jeg er stadig innom begge jentene og får inspirasjon. Sammen med Awarden fulgte det altså en utfording som jeg skal forsøke å svare så godt jeg kan på. Tusen hjertelig takk til dere alle. 1. Hvorfor startet du å blogge?


- Etter å ha sneket meg rundt en god stund og lest blogger som Emmeline, Karna og Prinsesse Elin fikk jeg lyst til å skrive litt selv. Det gikk en stund til før jeg tok motet til meg og laget min egen blogg.


2. Hvilke blogger følger du


- Det er et hav av bloggere ute i blogglandia. Og stadig finner jeg nye som jeg legger meg til som følger hos. Siden jeg den siste tiden har blitt ganske så hekta på symaskinen så finner jeg mye inspirasjon hos disse to jentene som har gitt meg awarden. I tillegg til kreative blogger finner jeg mye inspirasjon i interiørblogger.


3. Favoritt make-up merke


- Jeg har tidligere arbeidet i Color Line og hadde derved god tilgang i Taxfree shoppen. Ingen hemmelighet at mye av lønna gikk tilbake til Color line... Merker som Dior og Kanebo fant fort veien i handlekurven. Ellers går det mye i I.d- Bare minerals. '


4. Favoritt klesmerke


- Jeg er ikke tro mot et merke, men In wear, Part two og Haust står sterkt hos meg.


5. Ditt "må ha" make-up produkt


- I.d's pulver foundation er en nødvendighet daglig!


6. Favorittfarge


- Det svinger litt med årstiden. Når det gjelder klær blir det altfor fort sort. I interiøret er jeg glad i hvitt og gråtoner. Liker veldig godt lyse blått, og baby rosa.


7. parfyme


- Akkurat nå står Coco Chanel Madmoselle i skapet. Og den duften er bare herlig!


8. Favorittfilm


- Ingen over og ingen ved siden av Dirty Dancing. Riktig nok en stund siden jeg så den sist. Men jeg har slitt ut tre filmer gjennom årenes løp- så det sier seg vel selv...


9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor


- Skulle gjerne ha vært tilbake en tur til USA. Etter å ha tilbrakt et år som utvesklings student i min grønne ungdom er det enda mennesker og ting jeg savner. Ellers er jeg glad i å reise, men foretrekker nok storby fremfor strandliv.


10. Hva gleder du deg mest til i nærmeste fremtid.


- akkurat for tiden har jeg ingen store planer. Men VÅREN er hjertelig velkommen!


Bloggen skal sendes til 10 personer. Siden det er et hav og sende til burde det jo ikke være noe problem. Jeg ser at Awarden har vært ute en liten stund, jeg sender den til Bestas Hus, Cosmos, Lottas Himmelrom, Grethes design, Tomines hjem, Camillas Castle, Lenemoras verden, Romantiske Stinemor, Ralfefarfars paradis og Mias Interiør

3 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Gratulerer med award!
Ha en fin dag. :)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Gratulerer med award:)
Koselig å lese om deg, ser vi har litt til felles:))
Ha en fin ettermiddag Yvonne!
Klem:)

Bente sa...

Hei :) Gratulerer med Awardene :)

Så gøy å finne flere fra Lyngdal her :) Fant deg på Adrian sin blogg :)

Flink du er til å sy! Mye fint :)

Kos deg i regnværet :) Klem fra Bente :)