onsdag, mars 02, 2011

Jeg er så glad i dag...

Sola skinner nemlig! Himmelen er klar og blå! Jeg elsker det! Selv om snøen enda ligger er det deilig å endelig se klar, blå himmel, og ei sol som stråler- og forhåpentligvis klarer å tine snø og is.
Det er jo også flott med fint vær siden det er vinterferie denne uka., og mange har dratt til fjellet for å kose seg.

Jeg skal også kose meg noen timer etter jobb i dag. Skal nemlig hente Sessa i barnehagen i dag. Vi skal hjem og lage fiskeboller i hvit saus, som er både hennes og onkels favoritt. Så skal vi nok opp på "rommen min" som hun sier. Hun har ei lita rosa postkasse på veggen, og det første vi må sjekke når vi kommer inn døra hjemme er om det er kommet post til henne. Vanligvis husker onkel eller tante på å putte noe i kassen, men i dag har vi glemt det, så det spørs om vi klarer å lure oss opp på loftet før henne :)Var det ikke nydelige bilder i dag? Jeg har lånt dem hos Cox & Cox. De har utrolig mye fint, og det er farlig å bruke mye tid på siden deres.

5 kommentarer:

Talentina sa...

jo det var mange fine bilder her! så koselig dere har det med den lille niesen da:) dere må kose dere! forresten jeg er på jakt etter en liten postkasse, og lurer på hvor du har fått tak i den du snakker om?

Ha en fin dag!

Ingvild sa...

Nydelige bilder! Høres ut som en ordentlig koselig dag du har planer om!

Kos deg,
klem,I

Anonym sa...

Jeg skulle ønske du hadde vært tanta mi ! Ingen av mine tanter er hos meg og legger koselige ting i postkassa...... Kanskje du kan hinte litt til noen av dem når du treffer dem???
Ha en nydelig dag, og ja du jeg har lært å strikke vrangt :) :)
Sokker er på gang !

Klem fra Renate

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Nydelige bilder ja..

Det er deilig når solen titter frem, jeg håper den gjør det i helga for da skal vi på hytta:)))
Ha en fortsatt fin uke og ta deg en tur innom Mosters Hus, det var så mye fint=))))

klemmer

Janne sa...

Jeg er imponert!!!....så flink du er til å sy!!!Oppdaterer meg litt i blogglandia, og leste ditt forrige innlegg også. Fantastisk flott tunika - og med egen logo til og med.

Tenker hun gleder seg til tante skal hente henne i barnehagen:-)) Så koselig!!Høres ut som at dere får en hyggelig ettermiddag.

Takk for koselig hilsen hos meg. Hyggelig at du deler mitt syn om blogging:-))

Kos dere i ettermiddag!!

Klem fra Janne