mandag, mars 07, 2011

Prinsesse rommet

På loftet har Sessa fått sitt eget rom. Tante må vel inrømme at det er hun som har bestemt hvordan det skal være, og det er blitt til litt etter litt. Den gamle sengen ble kjøpt på Fretex og malt hvit. Rosa og hvitt sengetøy, og små stjernelys. Dere kan vel tenke dere synet av Sessa sovende under stjerne himmelen. Det smelter et tantehjerte like mye hver gang!Klesskap må jo en Sesse ha. Dette er fra Ikea og passet akkurat inn under taket som forøvrig ikke er normal høyde.


Her henger den så etterhvert berømte postkassen- som er det første som må sjekkes når hun kommer på besøk. Den lille knaggen har hun selv valgt fra Mosters Hus. Den har et lite speil som hun speiler seg i.
To maileg kaniner sitter på hyllen til ære for fotografen, de pleier ellers å bli plassert i dukkevognen og trillet rundt.


For at ingen skal være i tvil om hvem sitt rom dette er. Sikringsboksen er ganske irriterende stygg, men det er ikke så mye å gjøre med den. Den ble malt i samme farge som veggen, men det gjør jo ikke at den forsvinner- desverre.


Her pusles det og tegnes eller vi driver å perler. Men for anledningen har tante ryddet det bort. Stolene er kjøpt på Ikea, benken slepte tante med seg hjem fra Danmark en gang og bordet har stått i en lekekrok på jobb en gang.

Joda- enda mangler det lister i taket, langs skråveggene og rundt vinduet og forhåpetligvis kommer det om ikke så lenge. Gardiner har hun heller ikke fått fordi tante enda ikke har funnet noen som hun synes er fine nok!

5 kommentarer:

Besta sa...

For et nydelig rom Sessa har fått hos deg:)
Ha en fin kveld.

klem fra marilyn

Janne sa...

Kjempe koselig jenterom!!
Ha en fin dag

klem

Anonym sa...

Så nydelig for ei lita jente å komme ¨hjem¨ til !
Ha en deilig dag !

Klem fra Renate

Karna sa...

Super koselig, med mange nydelige detaljer...så skjønt!

Talentina sa...

kjempe koselig rom!! og fine bokstraver, søte mailegs og en nusselig bamse på sengen! kan tenke meg det er ei lita jente som koser seg der om dagene:) veldig fint navn dere har valgt til henne!