fredag, mars 11, 2011

Pomp de lux og snøscooter kjøring


To ting som overhodet ikke har noenting med hverandre å gjøre. Ikke what so ever engang! Det har seg bare slik at jeg har vært en litt sånn "allrounder" de siste dagene. For hvem har sagt at man trenger å være dedikert til bare en interesse?
Vel vel, nå er vel kanske Pomp de lux partyet jeg var på torsdag kveld litt mere i samme gate som meg hva interesse angår. Men en tur på snøscooter med gode kollegaer er slettes ikke å forakte det heller. Det har jeg opplevd i dag. Jeg skal fortelle litt om begge delene.
For de av dere som ikke har hørt om Pomp de Lux. Det er et dansk firma som selger superflott barnetøy. Både gutt og jente fra baby til 116, tror jeg det var. Det er klær med god kvalitet og priser på nivå med H&M. Designet vil jeg si er typisk dansk og herlig! Det er et tonn med tunikaer og gode, ledige bukser, topper, kjoler, undertøy og strømper bare for å nevne noe. Jeg så ikke så veldig mye på gutte tøyet, men fikk med meg at det var noen kjempe tøffe 3/4 jeans til gutter. Og alt dette selges på Homepartyer og web butikk. Det blir ikke solgt i butikk, og det sies at det er derfor de kan holde så lave priser.

Så til snøscooter kjøring! Neida- jeg kjørte selvsagt ikke, jeg hang bakpå! Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forestilt meg det skulle være, men da gutta på jobb inviterte til scootertur på fjellet, var jeg veldig gira på å bli med. Det synes som at de har et utrolig flott miljø der oppe.
Innepakka i allverdens av klær fikk jeg klatre opp bak en kollegas doning og avgårde for vi! Jeg stoler 100% på føreren av scooteren, og jeg vet han kan sine saker. Skulle bare mangle, i det miljøet har jeg hørt at de kjører scooter fra de er 6 år- så en kan vel si at de får det inn med morsmelka!!!
Alt dette til tross- jeg var LIVREDD noen ganger og satt med hjertet i halsen. Tok meg selv i å være helt anspusten til tider- fordi jeg glemte å puste!!! Jeg hadde jerngrep rundt sjåføren og tenkte at faller jeg- så faller han!
Fristet det til mersmak? njaaa, ikke for at jeg ikke hadde det utrolig morro, men det var rett og slett i overkant nifst til tider.

Sjallabais- ha en fortsatt flott helg jenter!

4 kommentarer:

hjem hos linda sa...

Heisann...
Koselig du ble med på giveawayen min:0)
og kan med glede si at vi har igjen de skjerfene du spurte om....Bare send meg en mail:
frkwickstrom@gmail.com
Så sender jeg fraktfritt:0)
ha ei flott helg...
Mvh Linda:0)

Anonym sa...

Du er bare skjønn altså :) Ler så jeg griner her, ser deg for meg :) Herremann så moro du må ha hatt det, om en dag eller to er du klar for en ny tur ;) Bare vent og se ....

Skal på party på onsdag, kortet av st blir med ;)
Ha en flott uke
PS! vi reiser på lørdag ......

Klem fra Renate

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei..
Så koselig at du har arb dager i Flekkefjord da.
Hvor skal du jobbe da??? Håper du får noen fine dager fremover:)

NY Årgang må du besøke vist du får mulighet.
De har åpent ons/tors/fred/lørd. Fra kl 10:00.
Viktig å stille opp og legge igjen noen få kroner til de som virkelig strever med å få i gang en liten butikk.
Hehe..

Nyt dagene.

Klemmer:)

Anonym sa...

Åååå det er bare så bra - du er kjempeflink og jeg er så imponert av deg....... Tror du må komme og innrede barneværelsene mine også... Tove