søndag, mars 06, 2011

Lyseblå chambrey og polkadots

Neida, jeg har ikke sittet i hele helgen forrand symaskinen. Vi har vært velsignet med et aldeles nydelig vær- og det er jammen meg ikke for ofte. Derfor satte jeg mannen til å gjøre reint i huset, men jeg selv stakk sammen med lillesøster og Sessa til Mandal en tur lørdag formiddag.
Men noe har jeg da fått sydd. En blå baggybukse i lyseblå chambrey. Det er et mellomtykt bommulstoff. Jeg har sydd i en god og bred ribb i livet, som kan brettes dersom en ikke ønsker den så høy. nederst i bena har jeg sydd i strikk.


Mønsteret til denne tunikaen er fra stoff og stil. Det samme er stoffet som er lilla med hvit prikker på. Den er sydd i 4 år, så jeg håper den passer til sommeren.
Litt vanskelig å se detaljene, men den har altså fått en hvit liten rose på hver arm. I halsen er det en liten hjerteknapp, og kanten nederst er sydd med blomsterbord.Nå henger dgene en klar i skapet hennes på rommet- og bare venter på at sommeren skal komme.
Er dere klar for ny arbeidsuke? Den er bare få timer unna. Nå går det heldigvis mot vår og de siste dagene har en nesten kunnet fornemme at den er i anmarsj


1 kommentar:

Sophie Mari sa...

Så herlig når man bare kan *Sette igjang* manne til vasking :D! Nyydelige klær du har sydd. Nå er jeg super inspirert. Kanskje jeg skal finne frem min symaskin i kveld?
Ønsker deg en fin uke!
Klem fra Sophie Mari