søndag, oktober 25, 2009



Det er søndag kveld, og jeg har rigget meg til for trekning. 9 stk ville være med og jeg har fått assistanse fra mannen til trekningen. Listen med kommentarer fikk nr. Jeg tellte 18 lodd og ba mannen si et tall fra 1-18.

Vinneren ble nr 15 og det er kommentaren til Marilyn i Bestas Hus. Marilyn var en av de første bloggene jeg jeg ble kjent med her i blogglandia og ekstra morro var det jo at hun bor på samme sted som jeg.

Det har vært en koselig helg med besøk at Gullet. Men Gullet har en tendens til å være uthvilt etter natten mange timer før tanten har tenkt å stige ut av sengen. I dag våknet hun og var klar for en ny dag klokken 04.30 og med gammel tid ble jo det 03.30- skrekk og gru!!! Jeg fikk henne til å ligge en time lenger, men da var det nok syntes hun. Da var det bare å sette på "drømmehagen" så mens Àròra tittet på makka pakka og hinkel pinkel lå tante i halveis koma på sofaen...
Det er nok derfor at øynene til tante henger på fjerde knapphull og at hun snart er klar for senga. Håper dere alle får en super uke.

lørdag, oktober 24, 2009

Konsuma Shopping...


Som jeg fortalte på onsdag, så stod jeg opp grytidlig på torsdag og satte meg på flyet til Tigerstaden. Etter kurset ble det tid til noen timer i byen. Jeg begynte øverst i Bogstadveien og jobbet med ned til Oslo S.
Jeg var innom Home & Cottage, men må innrømme at jeg ble littegranne skuffet. Det var litt kaos i butikken og julevarer over alt som de holdt på å sette opp. Jeg ble ikke mere skuffet enn at jeg fikk kjøpt med meg et par badematter- og ble ganske så beroliget da damen bak disken kunne fortelle at avdelingen på Alnabru var ca tre ganger så stor som den jeg stod i. Jeg trenger vel ikke å si at jeg gleder meg til neste gang jeg skal til Oslo med bil...
Fra Sten og Strøm ble et Lexington håndkle til det nye toalettet med hjem. Fikk også med meg to nye Lexington koppehåndkle med rød farge i. Tenker at disse kan bli fine til jul. Jeg har et par av de blå allerede.

Et par hvite Gant håndklær til det nye badet fant jeg også på Sten og strøm, og et nytt sort belte.
Jeg fant en ting til, men det har jeg desverre inge bilde av- det ligger nemlig i søppelkassa til security vekterne på Gardermoen. Er ikke noe særlig glad i dem siden de tok fra meg min nyervervede flaske med lavendelduft fra Durance. Tror jeg traff på en paragraf rytter uten side stykke- som arrogant bare tok ut flasken av vesken min og kastet den i søpla, mens jeg stod igjen med tårene i øynene, dels fordi jeg var lei meg og dels fordi jeg var forbanna.

En meter med lyseblå striper ble med hjem fra Panduro- har en plan...
Jeg rakk også en tur innom Hansen & Co i Kristiansand. Der hadde de som vanlig mye fint, og jeg kunne gjerne ha hatt med meg mye mere ut derfra.

Disse to herlige lyktene fikk bli med hjem. Planlegger å ha dem i ganga etterhvert, når den bare blir ferdig...
Et par hjerter, et skilt og noen meter med fløyelsbånd i den herligste lilla farge var ting jeg bare ikke kunne la stå igjen...

Fikk jeg kjøpt gave til trekningen? njaei- ikke i Oslo, men i går var jeg inne på "Mosters Hus" og i tillegg til en gave til meg selv kjøpte jeg også gave til en heldig vinner. Damen pakket den så pent inn at jeg kommer ikke til å pakke den opp for å vise dere- det blir altså en hemmelighet. Så blir det opp til vinneren om hun vil vise dere. Jeg trekker i morgen kveld, så det er enda sjangs for å bli med i trekingen...

onsdag, oktober 21, 2009

Å hjelpes meg!

Hadde et kjempe problem som gjorde at jeg ble helt satt ut. Alt jeg prøvde å gjøre på bloggen kom opp i koder. Ikke særlig morro... Men så sendte jeg en mail til Jorid på bloggen
Noe på hjertet Hun er like hjelpsom alltid og problemet løste seg.

I morgen tidlig reiser jeg til Oslo på kurs, og heldigvis får jeg none timer i byen etterpå før flyet går hjem igjen. Har en hel liste over butikker jeg skal besøke. Øverst står Home & cottage og jeg ser virkelig frem til å besøke den butikken! Jeg har også planer om å finne premie i anledning 5000 besøk på bloggen, så dersom du ikke har deltatt enda kan du gjøre det i innlegget under.


Til helga skal vi ha Lille Àròra på besøk, det gleder vi oss til. Det er alt for lenge siden det lille Gullet var på besøk hos Tante og Onkel. Gjett om vi skal kose oss...


lørdag, oktober 17, 2009

Tenk at det er 5000 som har vært innom og lest det jeg har skrevet. Jeg er overveldet og glad, og ønsker og si tusen takk til hver og en av dere.
Skulle bare innom og se litt på siden, og da stod telleren på akkurat 5000. Jeg synes nok jeg burde ha ha en trekning i anledningen. Jeg har ikke kjøpt noen gave enda, så det blir en overraskelse. Vil du være med i trekningen, så må du skrive en kommentar til dette innlegget. Du får to lodd dersom du linker på siden din. Det tredje loddet får du dersom du er følger av bloggen min. Jeg trekker en vinner neste helg.
Jeg vet jeg har et par anonyme lesere. Håper dere også vil bli med i trekningen. Det hadde vært koselig.
Da ønsker jeg dere en fortsatt flott helg allesammen.

fredag, oktober 16, 2009

(Bilde er lånt fra Kari Lundekvam, Farsunds Avis.)

Ute kan vi nå se de skjønneste farger. Med det fine klare været vi har hatt her de siste dagene, er det et nydelig fargespill i naturen. Tenk om vi kunne beholde dette været i lang tid fremover...
Men det er nok ikke lenge før det er over, vi går jo tross alt mot november, og ikke minst desember. Det er faktisk bare 70 dager til julaften! Jeg har store planer om det det skal ligge hjemmelagde julegaver under juletreet i år-og da må jeg snart henge i...
Jeg hadde egentlig også tenkt at jeg skulle være ferdig med alle gaver til 1.desember, slik at jeg bare kunne kose meg i hele adventstiden. Ikke stresse med å få ferdig alt sammen. Hmm- dette sier jeg igrunnen hver jul, men det blir aldri noe. Jeg stresser rundt som ei forvirra vegglus siste uka før julaften hvert eneste år og tenker " aldri mere, til neste år skal jeg være tidligere ute"
Jaja, nå er det ivhertfall helg. Det blir ikke så mye jobbing i heimen i helga, siden jeg skal på jobb og feire Bestemor's 80 års dag på søndag.
Jeg ønsker deg en riktig god helg om du skal på jobb eller bare slappe av og ta livet med ro.





tirsdag, oktober 13, 2009

Tusen takk...


I Blogglandia finnes det mange herlige damer. Jeg vil gjerne si tusen-tusen takk til alle dere som er innom siden min. Ikke minst vil jeg takke de damene som er så søte og legger igjen kommentar jevnt og trutt. Jeg ble helt rørt av kommentarene deres på listingen min.
Jeg får dårlig samvittighet fordi at jeg ikke har vært særlig flink til å gjøre det samme hos dere i det siste. Jeg lover å komme sterkere tilbake utover høsten.

Tusen Tusen Takk kjære dere. Ta gjerne for dere i godtehyllen!

Ønsker du å bli kjent med noen herlige bloggedamer, vil jeg anbefale dere å stikke innom til

søndag, oktober 11, 2009

Listing i høstferien...



Jeg har hatt noen fri dager fra jobb, for å få gjort noe her hjemme i kaoset! Så mens Mannen var på tur til Oslo tok kjerringa rev i seilene og satte igang med vindus listing!!! På forhånd hadde jeg hanket inn sag og annet nødvendig verktøy som kompressor og spikerpistol. Jeg har aldri listet på den ordntlige måten før- så dette ble en ny opplevelse. La meg si at det ble langt i fra perfekt, men til å være første gang så må jeg si at det ble heller ikke så aller værst, men takker og bukker for at noen har oppfunnet acryl!



(Et monster av en kompressor- men helledussen så greit verktøy. Spikringa gikk unna i en fart!)

Da Mannen kom hjem igjen på fredag var han ganske så imponert. I tillegg til å ha listet to kjøkkenvinduer, hadde jeg først malt vinduene og kjøkkenet. ( at jeg hadde klart å tømme ut et helt malingsspann over kjøkkengulvet trenger han jo ikke å vite...)
Lørdagen satte vi igang med listing i stua rundt et par vinduer og den nye stuedøra. Dette ble gjort som rundt de andre vinduene i stua- med treklosser øverst- ikke så imponerende, men, men.



tirsdag, oktober 06, 2009

Herregård servise

Jeg begynte for en tid siden å samle på Perfect Home's middags servise Herregård.

Jeg har ikke rukket å bruke det enda, det har bare stått i skapet og samlet støv. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg vil selge de delene jeg har. Dersom du samler selv eller kjenner noen som samler har du nå sjangsen til å få en del deler billigere.
Jeg har 11 stk middagstallerkener, 1 dyp tallerken, 3 potet/salat skåler, 1 sausenebb og et ovalt serveringsfat. Alt sammen selger jeg for 2500,-
Send meg en mail på yvonne.ball@sonnico.no dersom du er interessert.










Mannen reiser til Oslo en tur i dag, og jeg blir alene hjemme. Jeg vurderer sterkt å ta ut noen feriedager, slik at jeg kan få gjort litt hjemme. Liste rundt dørene foreksempel. Må få noen til å vise meg hvordan jeg forer ut vinduer og dører også...

Hva med deg- hva skal du bruke resten av uken til?

fredag, oktober 02, 2009

Nesten ferdig bad


Endelig begynner badet å bli ferdig. Nå gjenstår det "bare" utforing rundt vinduet, liste, smøring av gulv og selvfølgelig stæsj! Marmor flisene må settes inn med et stoff for å få "wetlook" Er ikke så sikker på om jeg ønsker så veldig "wetlook" men det er visst helt nødvendig i følge flisemannen. Stæsjen er selvfølgelig det jeg gleder meg mest til. Henge opp knagger håndklær, dorullholder og såpedispenser.... Gleder meg til å vise det ferdige resultatet.

Denne uka har utelatende gått med til huset. Om ikke så veldig lenge er også kjøkkenet ferdig.
På loftet gjenstår det enda en god del, men vi tar det innimellom og håper det blir ferdig til jul. Det viktigste er å få ferdig nede. Har enda ikke bestemt meg helt for hvilke tapeter jeg skal ha på soverommene oppe. Rommet som er tiltenkt barnerom blir hvitt- så kan en stæsje med rosa eller lyseblått etterhvert. Foreløpig blir dette lille Àròra sitt rom og da blir det Rosa...

I dag skal jeg hjelpe ei veninne og flytte inn i det nye huset hennes. Strengt tatt burde jeg ha vært hjemme å jobbet i mitt eget hus, men det er jo ikke noe som løper avsted så et par timer setter man glatt av for ei god veninne.
Hva skal du finne på i helgen? Tenker det blir mye peiskos rundtomkring i blogglandia. (Brrrr -0,5 grader i dagtidlig)
Jeg ønsker deg uansett en riktig fin helg