lørdag, oktober 24, 2009

Konsuma Shopping...


Som jeg fortalte på onsdag, så stod jeg opp grytidlig på torsdag og satte meg på flyet til Tigerstaden. Etter kurset ble det tid til noen timer i byen. Jeg begynte øverst i Bogstadveien og jobbet med ned til Oslo S.
Jeg var innom Home & Cottage, men må innrømme at jeg ble littegranne skuffet. Det var litt kaos i butikken og julevarer over alt som de holdt på å sette opp. Jeg ble ikke mere skuffet enn at jeg fikk kjøpt med meg et par badematter- og ble ganske så beroliget da damen bak disken kunne fortelle at avdelingen på Alnabru var ca tre ganger så stor som den jeg stod i. Jeg trenger vel ikke å si at jeg gleder meg til neste gang jeg skal til Oslo med bil...
Fra Sten og Strøm ble et Lexington håndkle til det nye toalettet med hjem. Fikk også med meg to nye Lexington koppehåndkle med rød farge i. Tenker at disse kan bli fine til jul. Jeg har et par av de blå allerede.

Et par hvite Gant håndklær til det nye badet fant jeg også på Sten og strøm, og et nytt sort belte.
Jeg fant en ting til, men det har jeg desverre inge bilde av- det ligger nemlig i søppelkassa til security vekterne på Gardermoen. Er ikke noe særlig glad i dem siden de tok fra meg min nyervervede flaske med lavendelduft fra Durance. Tror jeg traff på en paragraf rytter uten side stykke- som arrogant bare tok ut flasken av vesken min og kastet den i søpla, mens jeg stod igjen med tårene i øynene, dels fordi jeg var lei meg og dels fordi jeg var forbanna.

En meter med lyseblå striper ble med hjem fra Panduro- har en plan...
Jeg rakk også en tur innom Hansen & Co i Kristiansand. Der hadde de som vanlig mye fint, og jeg kunne gjerne ha hatt med meg mye mere ut derfra.

Disse to herlige lyktene fikk bli med hjem. Planlegger å ha dem i ganga etterhvert, når den bare blir ferdig...
Et par hjerter, et skilt og noen meter med fløyelsbånd i den herligste lilla farge var ting jeg bare ikke kunne la stå igjen...

Fikk jeg kjøpt gave til trekningen? njaei- ikke i Oslo, men i går var jeg inne på "Mosters Hus" og i tillegg til en gave til meg selv kjøpte jeg også gave til en heldig vinner. Damen pakket den så pent inn at jeg kommer ikke til å pakke den opp for å vise dere- det blir altså en hemmelighet. Så blir det opp til vinneren om hun vil vise dere. Jeg trekker i morgen kveld, så det er enda sjangs for å bli med i trekingen...

2 kommentarer:

fru Dyregod sa...

Ja, de vekterne! Jeg tror nesten uansett det er lurt å ta med en liten koffert som kan sendes som bagasje når en skal ut og fly, for der kan en jo pakke ned allverdens sprengstoff uten at noen sjekker hva den inneholder. Men du fikk med noen lekre ting hjem, iallefall!

hjem hos linda sa...

Så mye pent du har kjøpt deg...Spennende med shopping...Ønsker deg en kreativ uke..Klæm Linda