torsdag, januar 10, 2013

Hjelpes meg!I alle mine dager, sier jeg bare. Noe helt grusomt har skjedd- jeg får ikke lenger lastet opp bilder på den måten som jeg alltid har gjort. Synes ikke det er særlig pent gjort at man plutselig må ha videregående kurs for å klare å blogge... er det noen som kan fortelle meg hva jeg skal gjøre? Er det i det hele tatt noe nytt de har begynt med for alle- eller er det bare meg?

Tror jeg spyr!
Hjelp mottas med takk :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Huff då meg,no må du ikkje spy altså...eg hadde samme problem og irriterte meg grønn og blei sur, men så hjalp min avbalanserte mann meg,hihi og me skifta nettleser,gjekk fra Explorer til Google crome og det funker supert,så kjapt har det aldri gått før så håper det hjelper:)

Noken har lasta ned Firefox og men veit ikkje kva det er!

Fineste dagen til skjønne deg:)
God klem fra Lillian

Notre-de-maison/ Gry sa...

Jeg har Firefox, og det har fungert bra! Håper det løser seg for deg, du har jo så mange nydelige bilder! Klem

Jøsses... sa...

Hei, jeg ble også oppgitt... Har ikke lastet ned noe, men klikket oppe til venstre , html.. For å legge inn bildene ... Lykke til!

Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan) sa...

Heisann:)
Fant bloggen din via en annen blogg... legger meg til som følger hos deg, og ser frem til å følge deg videre:)

Ser du har det samme problemet som så mange andre bloggere. Ser at noen anbefaler å bytte nettleser... jeg bruker Firefox og har ikke merket noe til dette problemet.

En finfin helg ønskes deg.
Klem fra Marianne

Lena Annie Østheim sa...

Hei, jeg har det samme problemet med min blogg- veeldig irriterende. Får ikke lastet opp bilder :( Ta turen innom meg å ta en titt. Legger meg til hos deg:)