tirsdag, november 13, 2012

KOS
NIB har denne mnd hatt en utfordring med overskrift KOS. Nå er jeg for sent ute til å sende mitt bidrag, men jeg viser dere lesere likevel.
Hva er vel bedre enn onsdagskveld, Farmen på TV2, nybakt brownie, en kopp varm sjokolade, stearinlys, og ikke minst min nye herlige brødfjøl kjøpt hos de skjønne damene hos Hansen & Co. Når jeg tenker meg om er visst  koppen, lysestakene og fatet også kjøpt på samme sted :) Da jeg kjøpte den fikk jeg masse gode tips om hva den kan brukes til, og nå lurer jeg på om jeg har lyst på en til som er større. et av tipsene var å bruke matpapir(bakepapir) i mellom slik at ikke en får stygge flekker på fjøla. Lurt tips :)

Fin tirsdag til deg :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var så koselig å treffe deg i Lyngdal,du var utrulig søt og koselig og eg satte veldig pris på at vi kunne treffest:)
Håper du får tid til å kose deg og,det høyrtes veldig fint ut slik du beskriver det,fekk ikkje med meg Farmen igår så då får eg heller glede meg til imorgen og ein kopp varm sjokolade med masse fløte er ikkje å forakte,hihi:)
Misunner deg sån denne turen,den er deg så vel unt og gleder meg til å høyre og sjå bilder!

Ein flotte ettermiddag til skjønne deg:))
God klem fra Lillian

Jøsses... sa...

Flotte saker på bildet!!
Liker også godt koppene fra wik og walsøe... supergode å holde i!!
Perfekte til en god kopp kakao eller te!!

Finfin tirsdag!