fredag, mars 09, 2012

One more try..


Dette bilde er fra første gang jeg prøvde meg på å lage macroner. Franske sådan! Men de ble ikke helt slik jeg hadde tenkt- dvs de ble ikke like som de jeg hadde sett på bilde! De av dere som kjenner meg godt vet hvordan det fungerer i Yvonnes hode; blir det ikke som på bilde, blir det ikke bra nok- og da skal de mye til for at vi gidder å prøve en gang til.
Nå er det en stund siden dette forsøket, så det er mulig at jeg snart er klar for å prøve en gang til. Fargen og smaken på disse var det ingenting og si på. De smakte veldig bra- men utseende var altså ikke noe å juble for.
Endelig er det helg. Vi hadde Sessa på besøk i natt og i dag morres da vi gjorde oss klar for jobb og barnehage sa hun i fra om at hun hadde tenkt å sove hos tante i maaaaaaange uker fremover!
Jeg tenker vi tar en natt til i første omgang.
Ha en nydelig helg alle mine flotte lesere :)

6 kommentarer:

Bjørkli Søndre sa...

De ser utrolig gode ut!

Ønsker deg en strålende helg!

De små øyeblikk sa...

Vet du hva... jeg er akkurat lik deg! Men hør: Disse er bare til å spise opp... De skal jo se slik ut! Hvis de hadde vært helt perfekte som de sikker var på bildet?! Ville de ikke sett hjemmelaga ut.. og du, det er jo halve poenget ;)

Ikke gi deg med dette... hvis smaken var bra som su sier, ville jeg selvfølgelig laget dem igjen! OG servert dem med stolthat til ALLE mine venner... *smiler*

Ha en superfin helg..

-Klem Kjersti-

De små øyeblikk sa...

oooops! Sorry mine skrivefeil her... ble bare så ivrig!

dryss - madam Torvestad sa...

Disse så da kjempegode ut? Jeg har ingen erfaring med makroner - har faktisk ikke smakt! Men de ser kjempegode ut - og de er jo så dekorative at det er grunn nok til å lage det! Når du har gjort et nytt forsøk, så må du gjerne dele dersom du har oppdaget noen triks. Ellers er jeg rask med å innrømme at det jeg lager så og si aldri (!) blir som på bildene... Siste uka har jeg prøvd meg to ganger på Manuelas brown sugar cookies - uten hell, men forbedring andre gang. Tror jeg gir opp dem. Jaja, det er uansett gøy å prøve nye oppskrifter.

Heldige Sessa som har en slik supertante! Kos deg med helg og evt. overnattingsbesøk;-)

Fru Glitters Hus sa...

Disse så jo nydelig ut. Har lenge tenkt at jeg skal prøve ut å bake dette. Er jo skikkelige dekorative.
Ønsker deg en flott lørdag.

Klem fra Ine

Herman Grans ♥ sa...

Syns dei såg fine ut eg :)
Men du burde ikkje gi opp sjølv om du ikkje vart helt fornøyd!
eg har laga det ett par ganger men sist blei dei helt rare, uten at eg ser grunnen... God helg! Hilsen Grete