onsdag, mars 14, 2012

Fiona


Har du sett noe så nydelig? Dette lille nurket har vi på besøk hos oss. Foreldrene har dratt på ferie og Stakkars Fiona gråt en hel dag da de dro. Men nå går det mye bedre, og jeg kan ikke annet enn å innrømme at jeg blir veldig betatt av den lille kroppen som følger etter meg overalt, og som klynker om går jeg fra henne. Her ligger hun i sengene sin ved siden av kontorpulten min og sover litt. Det er hardt å være på jobb, må vite :) Om natten sover hun ved siden av sengen vår, og på morransiden våkner jeg av at hun står med to bein opp i senga og kikker på meg. Så bli hun løftet opp og får ligge litt å våkne, før vi begynner dagen :)
Leif er ikke akkurat overbegeistret, men godtar henne. Han rygger heller unna og er ikke videre interessert når hun kommer løpende glad og fornøyd med tøyleken sin og vil leke. Så morro det hadde vært å skjønne hva disse små dyrene tenker!
Ønsker alle mine flotte lesere en skjønn onsdag :)

5 kommentarer:

Nennes sa...

Så nydelig, det er så kos med dyr (har hund og katt selv)

Anonym sa...

Så søte:)Koselig med dyr!
Ha ein fin dag:)

Bjørkli Søndre sa...

Hyggelig med selskap! Så snille dere er som passer henne. Mye glede med dyr i huset! :-)

Mor og datter sa...

Åååååh så herlig!: )
Så kos med dyr!
Klem

Kremfaret sa...

Hallandussen da <3 Også med "hottentot"/hestehale a gitt =) Dyr er så utrolig skjønne, spesielt hunder ;) Trofaste, utryksfulle, snille vesener som man bare vil alt godt her i verden. Bra hun har deg til å passe på seg mens foreldrene er på ferie da ;-D