mandag, desember 19, 2011

O' jul med din....løøøøøp!

Jeg er misunnelig på dem som bare kan slappe av den siste uka før jul. Fordi at de har vært så lure og ordnet alt ferdig i god tid. Ferdig med alle pakker, ferdig med julepynt og stæsj, julekakene er i boks, huset er rent, julemiddag er handlet inn. Slik blir det ikke hos meg- i år heller. Den siste uka før jul blir som vanlig heseblesende. De siste gavene skal handles inn, Handle liste skal skrives og handles, huset skal ryddes og få en shine, gavene skal pakkes inn og til slutt skal treet pyntes før en kan slenge beina på bordet og se "grevinnen og hovmesteren" for e'ndte gang.
Her ser dere bilder fra lørdagens julemarked. For min del var det ganske vellykket, selv om jeg skulle ønske at det var enda flere folk som hadde tatt turen.
Forhåpentligvis blir det marked til våren igjen. Kanskje et påskemarked...

3 kommentarer:

Tone sa...

Så masse fint du hadde Yvonne :)
Vi var i Kristiansand , den dagen, ble bestemt lenge før vi viste om markedet !
God Jul Klem Tone :)

BizzyBee sa...

Ååååå så mye fint du hadde laget.Likte VELDIG godt de hjertene i ramme- for en god idè...
Hvordan gikk det?? Fikk du solgt masse? Det så iallefall veldig fristende ut ALT. Blir gjerne med til neste år :-) (vist det gikk greit da) hehe.
God Jul :-)
Klem fra Grethe..

dryss - madam Torvestad sa...

isjj, jeg fikk med meg at det var marked før etterpå! hadde jeg visst om det, så hadde jeg prøvd å ta turen - hørtes jo såå koselig ut! og det ser jammen ut som du lager mye fint! Skulle gjerne sett litt flere nærbilder:-)

Du må hilse så mye til Arora fra Leander! Håper det står bra til!

Ønsker deg noen fine førjulsdager! Og jeg kjenner meg veeldig godt igjen i situasjonen din - viss det er noen trøst...