fredag, desember 16, 2011

Julemarked

I morgen skal jeg delta på julemarked på Et av byens kjøpesentre. Jeg gleder meg og tror det blir veldig koselig. Jeg har ikke rukket å produsere veldig mye, men det blir det det blir, og så lover jeg å gjøre det bedre til neste år.
Jeg har desverre ikke rukket å ta bilder av salgsvarene enda, men skal prøve å få tatt noen bilder i kveld. Hjemme har vi ingen nett for tiden. Vi har hatt et grusom vær i det siste. Først gikk modemet en gang, etter ei uke fikk vi nytt og et par dager etterpå gikk det også. For meg går det rimelig greit forsi jeg har sittet bak symaskinen de siste kveldene likevel. Verre for mannen som plutselig har fått følge nøye med på det som går på TV!
Til julemarkedet har jeg sydd litt. Det blir noen julestrømper, jule-koppehåndklær, hjerter, stjerner. Så har jeg laget noen bordskånere som ble litt kule.
Her en kveld laget vi drops, så det blir noen få poser drops for salg og i går kveld laget jeg hunde kjeks, så det skal være litt for alle å få kjøpt. Hundekjeksene laget jeg etter ei oppskrift jeg fant i et blad. det som var kult var at utstikkeren var et lite hundebein. Det bestilte jeg på nett. Oppskriften sa at en skulle kjevle deigen til 1-2 m, men neste gang jeg lager så vil jeg ha dem mye tynnere, tror kjeksen blir finere da. Nå ble "hundebeinet" litt visket ut på en måte.
Lillesøster har heklet små sopp og laget verdens beste seigmenner som skal selges.
Jeg gleder meg, er du i nærheten håper jeg du tar en titt innom oss :)

Ingen kommentarer: