søndag, januar 01, 2012

Godt Nytt År


Endelig senket roen seg i vårt hjem også, og vi har hatt en uke med avslapning og familiekos. Både mannen og jeg har hatt årets 5 ferie uke i romjulen og det har vært deilig å kunne sove lenge om morgenen, ligge på sengen og kose seg, se en god film, spise julegodter og gjøre masse andre ting som det ellers ikke er rom for i en vanlig uke.
Men i dag er det siste fridag, før det er tilbake på jobb. I skrivende stund må jeg innrømme at jeg begynner å bli godt vandt og kunne gjerne ha tenkte meg noen flere av disse dagene. Men så er det også herlig å tenke på at vi går mot vår og jeg synes allerede at jeg kan kjenne de herlige vårduftene. Primulaene stod allerede i butikken og lyste i alle sine deilige farger i romjulen.
Selv om vinteren har vært veldig snill til nå, er jeg fullstendig klar over at vi enda har flere vintermåneder igjen. Det kan enda komme snø- masse snø. Dere vet jo hva jeg synes om snø...
Glemte nesten å fortelle dere at jeg i julen også har malt stua. Hvitfargen trengtes virkelig en oppshining, og etter mye for og i mot tok jeg motet til meg og malte den ene veggen grå! Dere skal få se i morgen. I mellomtiden vile jeg gjerne få ønske alle mine skjønne lesere et riktig godt nytt år. Måtte alle deres ønsker og forventninger for året oppfylles. Jeg gleder meg til å følge med i blogglandia, oppdage nye spennende blogger og bli enda bedre kjent med dere som jeg allerede kjenner.

1 kommentar:

Tone sa...

Godt Nytt År Yvonne :)
De Rådyrene dine var super fine :)

Klem tone