mandag, desember 05, 2011

Tiden går for fort!

Er det bare meg, eller har dagene i desember færre timer enn andre dager? Hjemme hos oss er det ikke pyntet så veldig til jul enda, men huset er likevel full av prosjekter. Etter at broderingsvidunderet kom hjem etter et "sykehus" opphold, har den ikke stått stille, og mange julestrømper har blitt til. Jeg har lovet en masse før jul, og det løftet skal jeg holde. Men nå tror jeg ikke at jeg kan ta i mot flere bestillinger før jul i år.
Når jeg kobler av litt fra julestrømpene er det fint å holde på med noen små-prosjekter. Det skal være julemarked på kjøpesenteret her i byen vår 17.desember, og jeg har planer om å stille der. Jeg gleder meg og tror det vil bli veldig koselig.
Endelig er det kommet nytt kjøkkenbord i heimen. Det står ikke veldig fint til gulvet vårt, men jeg har planer om at det skal byttes ut til sommeren. Mannen vet det ikke enda, men jeg tenkte kanskje at det kunne bli en fin overraskelse... Det er jo tross alt han som må bytte :)
Jegt hadde egentlig gitt meg selv beskjed om at det ikke skulle inn flere lysestaker, hverken til vanlige lys, te lys eller kubbelys. Det er nesten med lysestaker som med puter her i huset- får aldri nok! Men disse fra Tine K, har jeg ønsket meg veldig lenge- så beina ville liksom ikke gå videre før jeg hadde plukket dem med meg.
Det samme gjaldt i grunnen disse, som ikke uventa stod å ropte på meg fra ei hylle på
Hansen & co for en stund siden.
Er svibler julepynt? Fine er de ihvertfall her de står mellom litt mose og noen lerkekongler.
Fatet med kransen og kubbelysene har jeg vist dere før. Jeg blir bare mer og mer fornøyd med kjøpet. Nytt er midlertid musa! Den skjønneste lille maileg musa med vinger. Hadde egentlig tenkt at den skulle få sitte på sengekanten hos Sessa, men den kom rett og slett ikke lenger enn til mors lysfat gitt!
Vi har forresten flyttet soverommet vårt! Det vil si vi har flyttet opp på loftet til det nye soverommet, som er nesten ferdig. Skal snart vise bilder, må bare få opp noen gardiner!
Ha en super uke dere, med eller uten litt julestress :)

4 kommentarer:

Hagen i Grubba sa...

Mye fint her :) Må ta meg tid til å se litt nærmere på siden din etterhvert. Ønsker deg en fin dag videre.

Anonym sa...

Fint bord? Er det Ikea? :-)
Og fiiin blogg!

Fabelaktig sa...

Hei!

Takk for at du deltok på utfordringen inne hos meg :) Nå er favorittene valgt ut, ta en titt inne hos meg!

Fabelaktig start på uken til deg!
klem

Renate Vintland sa...

Heia :) Ikke rart at de sto og ropte på deg, nydelige var de ! Akkurat som deg ! <3
Klem fra meg som gjerne skulle ha hatt en kjadrekveld igjen snart !!