tirsdag, juni 14, 2011

Nostalgi og Cupcakes

Av en eller annen grunn blir det tatt lite bilder hos meg for tiden. Det henger vel sammen med at det har blitt lite blogging også i det siste. Tiden har bare ikke strukket til! Joda det har med prioritering å gjøre, men det er merkelig med det.

Mange har spurt om kurset som Manuela med bloggen www.passionforbaking.com skal holde i Lyngdal. Det meste av informasjon finnes på bloggen hennes under fanen kurs.

Kurset koster 850 kroner. Du tar med 12 cupcakes, som du lærer å pynte på kurset. Manuela har med alt av pynt og stæsj. Dersom du ønsker en knall god oppskrift på cupcakes finner du det på passion 4 baking.Det er enda ledige plasser både på kurset på lørdagen og på søndagen. Jeg gleder meg storveis og er ganske sikker på at det blir et veldig gøy kurs. Er litt redd for at jeg skal bli hekta på cupcakes etterpå, så joggeskoene må nok tørkes støv av fremover!

Dersom du lurer på noe omkring kurset er du hjertelig velkommen til å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.


2 kommentarer:

Bente sa...

Hei :)
Takk for koselig besøk hos meg :)
Du, dette kurset skulle jeg sååå ha vært på, tenk alt jeg kunne lært , og så brukt på bakeriet! Men siden jeg er syk, og klarer det nok ikke, men skal jammen vise det til Alf, kanskje han kan få det til . eller noen av de andre damene :)
Ha en superfin dag :)

Fru Glitters Hus sa...

Heisan, fikk ikke kommentert på det innlegget ditt over,
Men nydelig sjernematte, elsker alt med stjerne mønser på.
Å det kurset skulle jeg veldig gjerne ha vært på, vet du om det er noe ledig enda?

Klemmer fra Ine