onsdag, juni 29, 2011

Med Manuela på kurs

Skjønner ikke hva som er galt med bloggen for tiden! I går fikk jeg ikke laget innlegg og bloggen virker generelt i ulage for tiden. Jeg prøver igjen i dag og håper at det går bedre. Sammen med ca 60 andre har jeg vært på Cupcake kurs med Manuela i helga på Rosfjord Strandhotell. På bildet over ser dere resultatet. Det var et veldig morro kurs og kommer Manuela til et sted nær deg vil jeg absolutt anbefale deg og delta. Men vær tidlig ute med å melde deg på. I følge Manuela kunne hun ha holdt kurs i Lyngdal i en uke! Det var desverre mange som ikke fikk plass.
Manuela og assistenten hennes Trude trivdes veldig godt på Rosfjord og synes det var et vakkert sted. De fikk bo i en nyoppusset leilighet og skrøt uhemmet at både leiligheten, betjening og mat. Det er alltid morro med en slik tilbakemelding.
De kunne godt tenke seg å komme tilbake, så vi skal ikke se bort i fra at det kan bli nye kurs i Lyngdal med Manuela. Jeg hadde tatt med en flaske Lyngdals vin og en kurv med lokale jordbær, og manuela insisterte på at flasken måtte bli med på bilde.
Her er deltakerne på kurset på søndagen. Vi var så heldig at det også var en mannlig deltaker med oss.
Alle fikk sin egen cupcake laget av Manuela. Og vi fikk selv velge hvilken krem vi ønsket. Manuelas to favoritter er ROSA og MØRK SJOKOLADE. Du skjønner vel at vi ble gode venner?
Min favoritt krem var nok smørkrem med hvit sjokolade og Angelfeather icing.
Har du sett så mye kakepynt. Bordet var fyllt med all slags pynt som vi fikk bruke så mye vi ville av. Der var både rollerpins, utstikkere, stempler, sjablonger, fondant og alle disse formene i alle mulige fasonger som du ser på bildet. I disse trykker man inn fondant og får ut flotte figurer som man kan pynte cupcakes'ene med.
Det ble et inspirerende og lærerikt kurs, ikke minst var det en glede å bli kjent med skjønne Manuela, som en bare måtte like. Hun fortalte morsomme historier og lo med oss.
Tusen takk for et kjempe flott kurs Manuela, takk også til Trude som pisket krem og bakte cupcakes hele helga til tross for at hun ikke liker dem ;)

Ingen kommentarer: